J 27 - El FC Vilafranca torna de Nou Barris amb un empat davant la Montañesa.

Avui es podria dir que el Vila s'ha deixat dos punts en el difícil camp de Nou Barris, ja que ha tingut les millors ocasions per sentenciar el partit, però qui perdona..... Partit disputat en un camp on la gespa presenta un estat que no és el mes adequat per la pràctica del futbol, ja que perjudica els dos equips.

Mal començament de partit pel Vila, ja que al cap de tres minuts s'avançaven els locals amb un gol de Pedro en rematar de cap una centrada de Rubén, ha costat refer-se als jugadors del Vila però de mica en mica han anat agafant el control del partit i han començat a crear ocasions de gol, els locals basaven tot el seu joc en pilotes aèries sobre la porteria de Marc, ja que tenen homes que de cap van molt bé però s'han trobat amb una defensa ben ordenada. Es veia venir que arribaria el gol de l'empat, ja que a pilota parada hem tingut vàries ocasions amb rematada final que aturava l'exporter del Vila Tato, que no ha pogut fer res al minut 40' quan Oribe treu un corner al segon pal i es Font que entrant amb força remata de cap al fons de la porteria establint l'empat a 1-1 amb el que s'arribaria al descans.

En la represa els jugadors del Vila han sortit mentalitzats que el partit es podia guanyar i ràpidament han buscat la porteria contraria per mirar de marcar, i així ha estat al minut 47' ha sigut Marcos Albarran qui de fort xut des de el lateral sorprèn al porter local i estableix l'1-2 que feia justícia al joc que estava fent el Vila, gol que hi ha posat molt nerviosos als locals que han passat per moments que d'estar encertats els jugadors del Vila haguessin sentenciat el partit. Els locals cada vegada feien un futbol més directe per mirar de sorprendre en alguna d'aquestes jugades a la ordenada defensa i porter del Vila, però ha estat a la sortida d'una falta inexistent (molt protestada pels jugadors i afició vilafranquina) a la banda esquerra de la porteria de Marc, pilota que va al segon pal i és novament Pedro qui de cap estableix l'empat a 2-2 que seria els resultat final.

Molt bon partit per part dels jugadors vilafranquins, llàstima de no haver aconseguit la victoria.

Gran ambient en la graderia amb una afició local bolcada amb el seu equip, animant-los en tot moment.