Partit intents entre dos equips amb molt treball defensiu i que guanya qui sap fer un gol.

Tercera Divisió
LOCAL
VISITANT
1
0
Vilafranca
Manlleu

El gol el va marcar Reyes als dos minuts d’entrar al camp, en una falta servida per Puchi

 

Al Vilafranca li tocava jugar davant un conjunt que si alguna cosa te clara, és la manera de fer gols, és amb 31 el segon equip que més n’ha fet i tot i que va venir a Vilafranca amb baixes, va evidenciar que cara gol és un equip fort. Pel Vilafranca s’estrenava Ródenas, després del moviment que hi va haver a principis de setmana a la porteria i el seu paper va ser important per mantenir la porteria a zero.

 

(veieu fotografies al final de la crònica)

 

Molta igualtat


Un resum del que va succeir a la primera part, seria que les defenses es van imposar a les davanteres, ja que si analitzem les oportunitats clares de gol, tant sols en vam trobar una del Manlleu als 41 minuts quan un xut enverinat d’Aumatell, el va rebutjar Ródenas i Fortet que li va arribar la pilota no va ser prou llest per rematar a gol. A part d’aquesta ocasió, durant els primers quaranta cinc minuts, la pilota va sovintejar les dues àrees però les defenses van tenir cura que els porters tinguessin poca feina.

 

Tots dos busquen el gol

 

Després de la igualtat de la primera part, hom esperava més moviment a la segona, tal com va succeir. Ja de sortida, els visitants van tenir la seva millor oportunitat, en rematar Crivillé al pal una centrada de falta de Criado i tot seguit una bona intervenció del porter local per evitar el gol, en un posterior córner. El Vilafranca, per la seva banda es va presentar a la porteria contrària amb cert perill a peus de Josu en remats als 55 i 61. Era evident que un i altre conjunt buscaven desigualar l’empat que assenyalava el lluminós i per això Puchi va posar un home alt davant, donant entrada a Reyes qui tant sols dos minuts després de la seva entrada al terreny de joc va fer l’únic gol del partit. Va ser una falta treta per Puchi des de la zona de tribuna cap el segon pal, des d’on Reyes va saltar mes que ningú i va clavar la pilota per la mateixa escaira. S’havia aconseguit el més difícil que era foradar la porteria d’un Manlleu ben posat en defensa i llavors el que calia era no encaixar cap gol. Els darrers quinze minuts van ser complicats pel Vilafranca, ja que, disconformes amb el resultat, els osonencs van prémer l’accelerador i van buscar l’empat però el Vilafranca va lluitar com un gat panxa amb l’aire per evitar el gol de l’empat.


Fitxa Técnica


Vilafranca          1

Manlleu             0


Vilafranca: Ródenas, Kiki, Uri, Bacaicoa (Ismael 67’), Ruben Ortiz, Calvo, Antolinez, Santolalla, Josu (Reyes 64’), Valerio (Moha 72’) i Puchi.

Manlleu: Imanol, mas Oliver, Archi, Crivillé (Busquets 82’), Javi González, Putxi, Rude (Crous), Gely, Aumatell, Criado (Bernat 65’) i Fortet.

Gols: 1-0 Reyes (min 66).

Àrbitre: Navarro Jiménez de la delegació del Bages.

Targetes: Grogues als locals Valerio i Puchi i al visitant Bernat.

Incidències: Prop de 200 persones al Municipal

 

{gallery}web/2011/novembre/cronica27{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona