L’Espanyol B guanya al Vilafranca en un partit de poques ocasions i molta aigua

3
0
Espanyol B
Vilafranca

El Vilafranca va jugar amb deu tota la segona part per severa expulsió de Dani Delgado.

L’any passat el Vilafranca va guanyar a la Ciutat Esportiva de l’Espanyol, però enguany no hi ha hagut res a fer. Un gol fantasma, una gran jugada personal de Cristian Alfonso, l’expulsió de Dani Delgado i un penal que rematava el 3-0 van marcar un partit en el que no hi va haver massa oportunitats de gol, però si molta pluja.

(Veieu les fotos del partit al final de la crònica)

El Vilafranca defensa bé

Amb algun canvi de darrera hora per inoportuna lesió a l’escalfament, el Vilafranca va sortir amb un 5-3-2, conscients que el bon joc del líder els donaria problemes cas de jugar l’habitual 4-3-3 i en principi va anar prou bé, ja que fins el primer gol no hi va haver oportunitats ni per un ni per altre equip. S’arribava als 21 i en un corner el local Cunill remata de cap, Tato intenta parar la pilota, se li escapa en estar molt mullada per la pluja i quan el defensa, Ruben Ortiz, la treu de la ratlla de gol, l’assistent diu que l’esfèrica ha entrat. Algú diu que per ser gol la pilota ha d’entrar del tot i per això el gol va crear dubtes. Als 25 el porter del Vilafranca Tato ha de treure una centrada enverinada i als 28 segon gol i el millor de la tarda. Cunill fa una passada en profunditat sobre Cristian Alfonso, aquest fa un control orientat amb regat inclòs i sol davant Tato aixeca suaument la pilota per fer una vaselina a la sortida del porter. A part d’això poca cosa mes hi va haver, lesió de Puchi als 9 que va ser retirat amb llitera per una pilotada al cap i que es va recuperar i expulsió severa als 43 de Dani Delgado perquè en un salt amb els braços oberts va topar amb la cara de Paul Quaye

Camp impracticable

La forta pluja de la primera part va deixar el camp en molt mal estat, la pilota no corria i això va perjudicar a l’Espanyol ja que, es va veure impossibilitat de fer el seu futbol que es base en fer córrer la pilota. El Vilafranca retira després del descans el lateral Marquez i posa un davanter Valerio, de manera que tot i jugant un home menys, va passar a controlar el partit, arribava mes a porteria que no pas el conjunt local que de ben segur amb la renda de dos gols i l’aigua que queia, pensava mes en nedar i guardar la roba. Així, el Vilafranca es va apropar amb dues jugades de perill a peus de Santolalla i Puchi als 64 i 65, de manera que l’Espanyol no va xutar a porteria del Vilafranca fins els 76 en una jugada de Cristian Alfonso, però el seu xut va sortir prop del pal i un parell de minuts mes tard ho va intentar el jugador del Vilafranca Josu, però va parar be el porter local. Ja a les acaballes, als 83, penal d’Uri sobre Cristian Alfonso i tercer gol de l’humida tarda.

Fitxa Técnica

Espanyol B        3

Vilafranca          0

Espanyol B: Edgard, Blazquez, Clerk, Blanchard, Cunill, Darder (Pau 75’), Erik (Tiko Mesina 67’), Paul Quaye, Taufic (Gabi 85’), Pirulo i Cristian Alfonso.

Vilafranca: Tato, Marquez (Valerio 46’), Uri, Bacaicoa, Ismael, Ruben Ortiz, Calvo, Antolinez, Santolalla (Moha 65’), Dani Delgado i Puchi (Josu 71’).

Gols: 1-0 Cunill (min 21). 2-0 Cristian Alfonso (min 28). 3-0 Taufic de penal (min 84).

Àrbitre: Rodriguez Portolés de la delegació de Sabadell.

Targetes: Grogues als locals Darder i Gabi i als visitants Puchi, Ruben Ortiz i Uri. Vermella directa a Dani Delgado (min 43).

Incidències: Partit jugat dissabte a la tarda amb pluja durant tot l’encontre i amb unes 600 persones a la tribuna.