El Vilafranca es refà després de tres derrotes i torna veure porteria.

2
0
Vilafranca
Gramenet

Tots dos equips van tenir oportunitats de gol, però el Vilafranca va concretar millor.

Venia el Vilafranca de tres derrotes seguides en les que no veia porteria i acabava insatisfet amb les actuacions arbitrals per diversos motius. Aquest diumenge, es van tornar a sumar tres punts, es van marcar dos gols i es va veure un arbitratge a un bon nivell.

(veure fotografies del partit, al final de la crònica)

Pólvora mullada

Els comentaris d’abans del partit coincidien en que aquest havia de servir per retrobar el camí de la victòria, davant un conjunt que especialment fora de casa no es mostra massa fort. Ja als cinc minuts, Reyes en una contra va tenir l’1-0 però el su xut, sol davant el porter, va tocar el lateral de la xarxa, molt a prop del pal. Un i altre conjunt utilitzava les seves armes per arribar a porteria contrària, però les defenses frustraven els diferents atacs. Fins els 20 no va arribar un altre ocasió a peus d’Antolinez qui va xutar fort però va aturar bé Miguel. Als 24 el davanter foraster Sani ho va intentar xutant a l’esquerra de Tato i als 25 novament Reyes va tenir el gol en un altre u contra u amb el porter. Va ser doncs una primera part moguda en la que les davanteres no van saber concretar.

Dos gols, però no de davanters

En la represa, qui primer va tenir una bona oportunitat va ser el jugador de la Grama Manu qui sol, va xutar a mans de Tato, poc després Dani Delgado va tenir el seu u contra u i el porter Miguel parava amb el cos. Igual que a la primera part la pilota sovintejava les dues àrees, però el gol no arribava per cap conjunt. La Gramenet va xutar un parell de vegades mes a peus de Roberto i Miralles sense punteria i als 66 Valerio sol davant el porter no va poder fer el gol. Finalment en una bona combinació, es Valerio qui de cap deixa una pilota a Santolalla dins l’àrea perquè se la posi bé, avenci un parell de metres dins l'àrea i amb la cama i xuti fort al primer pal fent que la pilota anés al fons de la xarxa. Un parell de minuts mes tard va ser Sani qui de cap va fer lluir a Tato i als 78 en jugada d’estratègia i en un córner arribava el definitiu,obra del central del Vilafranca. Ja en temps de descompte els visitants van tenir un altre oportunitat però el xut de Manu va anar al pal.

Fitxa Técnica

Vilafranca           2

Gramenet           0

Vilafranca: Tato, Kiki, Uri, Bacaicoa, Ismael, Calvo, Antolinez (Moha 65’), Santolalla, Reyes (Valerio 46'), Dani Delgado (Josu 80’) i Puchi.

Gramenet: Miguel, Guille, Jaime, Aitor, Pons Alcaraz, Roberto (Veras 83’), Manu, Sani, Miralles (Oriol 75’) i Toni (Lluís 75’).

Gols: 1-0 Santolalla (min 69). 2-0 Bacaicoa (min 79)

Àrbitre: Quintana Carmona de la delegació de Girona.

Targetes: Grogues al local Ismael i al visitant Roberto.

Incidències: Primer partit jugat a les quatre de la tarda, tot complint l’horari d’hivern davant prop de 200 persones.