Massa càstig per un Vilafranca que va fer un bon partit.

Tercera Divisió
LOCAL
VISITANT
2
0
La Pobla
Vilafranca

Amb 0-0 el col·legiat es menja un clar penal a Valerio i en general, el Vilafranca va acabar descontent de la seva actuació.

 

Després de dues derrotes seguides el Vilafranca anava decididament a La Pobla a sumar i de no ser per petits i/o grans detalls, s’hauria pogut tornar a la Vila sense les mans buides. Massa coses van succeir contràries als interessos del Vilafranca que el van portar a que després de fer un bon partit, fent el seu joc directa i gaudint de moltes oportunitats, perdés per 2-0.

 

(veure les fotos del partit, al final de la crónica)

 

El Vilafranca controla bé.


A l’absència de Puchi que complia el seu segon partit de sanció, si afegien altres que van portar a que a la banqueta tant sols hi haguessin tres possibles recanvis i el porter suplent, curiosament, tots tres davanters. Per postres als 23 Ruben Ortiz te un pessic a la cuixa i demana el canvi per evitar complicacions i als 33, és Pera Roca qui pateix un mareig i ha de ser substituït, de manera que el Vilafranca acabava el primer temps amb quatre davanters, dos d’ells ocupant posicions de defensa o mig camp.

Deixant de banda aquestes incidències comentades, el Vilafranca amb el seu característic joc directa, va portar perill a l’àrea local, als cinc amb un xut lleugerament alt de Santolalla, amb un altre de Valerio als 14 que surt a mig metres del pal i es cert que La Pobla dominava, fent córrer molt bé la pilota, però el porter del Vilafranca deixant a part una bona parada a xut de Bueno als 35, no va tenir mes feina. Cal destacar el penal a Valerio que es va empassar l’àrbitre per una traveta dins l’àrea, que segons comentava a final de partit era involuntària (?). Hauria estat possiblement el 0-1 que hauria pogut canviar les coses. Per postres en temps de descompte, una pèrdua de pilota a la zona ampla propicia un contraatac local que acaba en centrada que després d’un parell de rebots va a Joel que previ toc amb la ma fa el primer gol del partit.

 

Domini del Vilafranca, però segon gol local

 

Conscient que és podia empatar, el Vilafranca va sortir a la segona part a atacar i Moha va tenir el gol als 59 però un defensa talla el xut a porteria buida, als 60’, Uri xuta bé però el seu tret va fora per poc, als 62’ Santolalla es presenta a la frontal amb pilota controlada i el seu xut surt llepant el travesser i als 65’, 70’ i 83’, noves oportunitats pel Vilafranca, de manera que es respirava l’empat, però als 85’ una contra amb passada llarga dels locals fa que entre un davanter i el porter Tato i el defensa Marquez xoquessin tots tres caient a terra el porter i defensa. En lloc de tirar la pilota fora per atendre els lesionats, els locals van continuar la jugada fins a fer gol. Visca el fair play. Al final al marcador un 2-0 que francament és massa premi pels locals en un partit en el que el Vilafranca va merèixer mes.

 

Fitxa Técnica

La Pobla             2

Vilafranca           0


La Pobla: Sergio, Alberto, Joel, Segarra, Sebas (Boniquet 60'), Bueno (Roca 77'), Fran Carbia, Oribe (Lladó 68'), Serra, Mozo i Ñoño

Vilafranca: Tato, Uri, Bacaicoa, Isma, Ruben Ortiz (Márquez 23'), Calvo, Roca (Moha 35'), Antolinez, Santolalla, Reyes (Josu 66') i Valerio.

Gols: 1-0 Joel (min 45+1). 2-0 Lladó (min 85)

Àrbitre: Llopart Carbó de la delegació de Barcelona.

Targetes: Grogues als locals Carbià i Lladó i als visitants Uri i Calvo.

Incidències: Durant la primera part va estar a la llotja el nou entrenador del Nàstic Jorge d’Alessandro. El partit es va jugar a les quatre de la tarda davant de poc mes de 100 persones.

 

{gallery}web/2011/novembre/cronica5{/gallery}

 

 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona