El Vilanova s’emporta el derby amb un Vilafranca sense sort a la segona part.

Tercera Divisió
LOCAL
VISITANT
0
1
Vilafranca
Vilanova

Al segon temps el Vilafranca va rematar al pal, li van treure dues pilotes de ratlla de gol i es va demanar un gol fantasma als 93.

 

Vilafranca i Vilanova van disputar un bon derby amb sana lluita i treball dins el camp, un bon ambient a la grada i una llotja plena de personalitats de les dues viles, un derby que ha guanyat el Vilanova gràcies a un gol de l’ex vilafranquí Alabau i en un partit que no van poder jugar l’ex vilanoví ara lateral dret del Vilafranca Kiki i el cervell de la davantera Puchi.

 

(veure fotografies del partit, al final de la crònica)

 

Primera part amb un bon Vilanova


Ha sorprès el treball del Vilanova al llarg del partit, especialment a la primera part, ha mostrat una actitud molt diferent a la que te en altres partits i pot ser per aquest bon paper que ha fet ha estat superior al Vilafranca i ha marcat un gol que li ha valgut tres punts.

Als set minuts es va veure com s’anul·lava un gol al Vilafranca per possible fora de joc i un minut després va ser Alabau, l’ex del Vilafranca qiui fa una centrada de la mort que no troba rematador. Als nou Pitu xuta i para Tato, per a poc després una centrada des de l’esquerra de Dani Acosta és rematada per Pitu arran de pal i abans del gol va ser Dani Acosta qui va rematar al pal una falta directa. El Vilafranca no estava inspirat, li faltava potencial al davant amb l’absència de Puchi, de manera que s’arribava al descans amb el solitari gol d’Alabau.

 

Domini del Vilafranca sense sort

 

Després del gol, l’entrenador local Puchi, fa un canvi donant entrada a un davanter més, remodelant la defensa i mig camp i passant d’un 4-4-2 a un 4-4-3, per anar a cercar l’empat i certament que va fer efecte ja que, a la segona part, deixant de banda un xut de Carlitos las 73, el Vilafranca va tenir moltes oportunitats per marcar tant sols un gol. Amb el seu joc directa, sovintejava l’àrea visitant, arribava amb centrades, córners, faltes, etc i no hi va haver res a fer, Adrià, el porter del Vilanova, feia grans intervencions. Vàrem poder anotar un ramat de Marquez de cap al pal als 67, dues oportunitats seguides una treta pal porter a un altre per un defensa amb el braç enganxat al cos, totes dues sobre la ratlla de gol i finalment als 93, gol fantasma en una rematada a gol que un defensa va treure sobre la ratlla. Els jugadors del Vilafranca demanen gol i el col·legiat i l’assistent fan la vista gran i prefereixen no dir res davant el dubte i la gran quantitat de jugadors que hi havia a l’àrea petita.

En definitiva, per empenta i treball al segon temps el Vilafranca mereixia un gol que hauria significat un empat que pot ser era una evidencia més clara del que realment havia succeït.

 

Fitxa Técnica


Vilafranca           0

Vilanova             1

 

Vilafranca: Tato, Roca (Moha 37’), Bacaicoa, Uri, Rubén Ortiz, Calvo, Antolínez, Josu (Marquez 64’), Ismael,  Reyes (Dani Delgado 46’) i Valerio.

Vilanova: Adrià, Serggi Pérez, Valldosera, Adrian, Adam, Marcos García, Mañosa, Pitu (Carlitos 71’), Camacho, Alabau (Centaño 86’) i Dani Acosta

Gols: 0-1 Alabau (26 min).

Àrbitre: Martínez Saez de la delegació de Barcelona.

Targetes: Grogues als locals Antolinez, Calvo, Bacaicoa i Dani Delgado i als visitants ValldoseraCamacho, Mañosa, Adrià i Santiago (delegat des de banqueta). Vermella directa a Camacho (min 82).

Incidències: Tarda agradable amb nou horari d’hivern i amb canvi de totes les llums i posant 8 focus nous. Bona entrada amb uns 550 espectadors.

 

{gallery}web/2011/octubre/cronica30{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona