El Vilafranca fa una bona primera part però baixa els braços a la segona

1
Cornellà
Vilafranca

Va marcar Reyes i Yosu hauria pogut ampliar al primer temps, però al segon, un bon joc local i l’expulsió de Puchi van sentenciar.

El Vilafranca va arrencar bé en aquest desplaçament a Cornellà, va fer un bon primer temps, en el que el seu joc directa va ser mes efectiu que el futbol de toc local, però es va perdonar davant porteria contrària i a la segona part els de casa van ser superiors, van provocar l’expulsió de Puchi i el col·legiat no va veure unes mans clares a l’àrea local. Al final “tangana” ja entrant a vestidors, per les males maneres mostrades verbalment per algun jugador local.

(veure fotos del partit, al final de la crònica)

Bona primera part del Vilafranca

El Vilafranca es va presentar a la Via Fèrria amb una alineació un xic diferent de l’habitual, sabedors que el Cornellà, te una gran qualitat a les seves files, l’entrenador Puchi va fer un plantejament en el que va reforçar la zona ampla, però ben aviat es van trencar els plans, ja que el lateral dret Kiki, va patir una estrebada a l’engonal i va haver de deixar el camp, passat Calvo de lateral i entrant Molina al mig camp. Un minut després en una falta treta per Bacaicoa, Reyes remata el primer gol de la matinal, tot i que Josu als nou va tenir una bona oportunitat frustrada pel porter local. Els locals van mostrar el seu primer perill als 27 quan Puerto, sol dins l’àrea xuta a porteria i la pilota surt arran de pal i sis minuts més tard, arriba el gol de Lluís que remata a gol després d’una gran parada de Tato quan Jorge li havia fet un fort xut. Abans del descans,, novament Josu va tenir un u contra u amb el porter i es va tornar a frustrar una nova oportunitat de gol del Vilafranca.

Segona part per oblidar

La segona part, va ser un festival pel Cornellà, marcant un parell de gols mes i fent al porter del Vilafranca com a millor home del partit. Un parell de travessers dels locals i varies parades del porter del Vilafranca feien presagiar un canvi respecte a la primera part, tal com va succeir, però sense treure cap mèrit al bon joc del Cornellà, un parell d’accions van marcar es desenvolupament del partit. Primer, als 59 unes mans clares d’un defensor local, es cert que involuntàries però que van tallar una trajectòria favorable pel davanter Josu i per tant pensem que es podia assenyalar penal i als 63 un defensa local provoca al davanter Puchi qui s’hi torna. El defensa posa mes pa que formatge, es llença a terra i l’àrbitre que no ha vist res expulsa a Puchi. Fins al final i amb el tercer gol el Cornellà es va dedicar a controlar el partit.

Al final, ja entrant a vestidors, es van succeir aldarulls degut a que durant tota la segona part, un jugador local que havia estat substituït va estar provocant als jugadors vilafranquins amb comentaris despectius.

Fitxa Técnica

Cornellà             3

Vilafranca           1

Cornellà: José, Edgard, Martí, Valentín, Israel, Xavi Moro ((David 66’), Jorge (Didi 46’), Luis, Enric, Puerto (Pla 83’) i Boris

Vilafranca: Tato, Kiki (Molina 13’) (Santolalla 46’), Bacaicoa, Uri, Isma, Rubén Ortiz, Calvo, Antolínez, Puchi, Reyes i Yosu (Valerio 65’).

Gols: 0-1 Reyes (13 min), 1-1 Luis (min 33). 2-1 Puerto (min 60). 3-1 Enric (min 83).

Àrbitre: Paez Brines de la delegació de Tortosa.

Targetes: Grogues als locals Valentín, Xavi Moro i David i als visitants Ismael i Santolalla. Vermella directa a Puchi (min 63).

Incidències: Matinal amb risc de pluja i amb unes 300 persones.