El Vilafranca guanya tres punts ben treballats i es col•loca a un del líder

2
0
Vilafranca
Castelldefels

Un gol a cada part de Yosu i Calvo i xut al pal de Marquez mostren un Vilafranca superior al seu rival.

Després de la derrota al Prat, el Vilafranca ha tornat a agafar el bon camí i ha anotat una victòria més davant un rival que es va mostrar fort en defensa, han estat tres punts més que permeten seguir a dalt, mantenir-se a las posicions de privilegi i a un sol punt del líder.

(veure fotos del partit, al final de la crònica)

Poques oportunitats i un bon gol.

Davant el Castelldefels es va poder veure un partit d’aquells en que les defenses s’imposen a les davanteres i en conseqüència es donen poques oportunitats de gol, centrades a les àrees, córners i algun xut a porteria amb poc perill, de manera que la pilota sovintejava les dues porteries, els porters tenien poca feina. Dir que pel Vilafranca, abans del gol vàrem anotar als 12 minuts una centrada de Bacaicoa que Dani Delgado va rematar de cap per sobre el travesser i per part visitant una arrencada per l’esquerra de Boniqued amb xut que parava Tato, sense problemes. Als 35 és el local Puchi que fa lluir al porter i als 38 Yosu s’inventava un gol llunyà d’una jugada aparentment sense perill, clavant un xut ras arran de pal, de manera que qui havia treballat mes per assolir un gol anava al descans amb l’1-0.

Visca l’estratègia

A la segona part, més del mateix, el Vilafranca treballa per cercar el segon i el Castelldefels defensa amb ordre. Als 59, Antolinez fa un bon remat de cap en un córner tret per Puchi i als 53 arriba el segon gol amb jugada preparada, una d’aquelles que es treballa als entrenaments. Treu de banda Ruben Ortiz, Dani Delgado perllonga amb el cap enrere i Calvo entrant des del darrera remata a gol creuant la pilota lluny de l’abast del porter. Arran del 2-0, l’entrenador local Puchi fa canvis i el Vilafranca es dedica mes a controlar el partit, fins i tot en un dels atacs, als 82, Marquez va fer un bon llançament ras, que es va estavellar al pal. Ja a les acaballes del partit el visitant Javi Rodríguez va tenir el gol.

Fitxa Técnica

Vilafranca          2

Castelldefels      0

Vilafranca: Tato, Kiki, Bacaicoa, Isma, Rubén Ortiz 46, Calvo, Antolínez, Santolalla (Marquez 71’), Puchi, Dani Delgado (Valerio 61’) i Yosu (Uri 63’).

Castelldefels: Alex, Joel, Leon, Amantini, Javi Rodríguez, Jorge Sánchez, Uri (Navarro 68’), Montilla (Prieto 56’), Gilberto, Javi Sánchez i Boniqued (Sascha 56’).

Gols: 1-0 Yosu (min 38). 2-0 Calvo (53 min.).

Àrbitre: Avalos Barrera de la delegació de l’Anoia.

Targetes: Grogues als locals Ruben Ortiz i Uri i als visitants Amantini, Joel, Javi Rodriguez, Navarro i Alberto García (banqueta).

Incidències: Tarda agradable i poca gent al Municipal, unes 200 persones.