3
0
Prat
Vilafranca

Davant un Prat que va fer un partit molt complert, el Vilafranca es va mostrar desdibuixat i poc concentrat.

Després de tocar el cel amb el liderat compartit amb l’Espanyol B, ara el Prat ha fet que els homes de Puchi tornessin a la terra, amb un clar 3-0, un resultat sens dubte negatiu, però que no ha de preocupar de cara el futur, és més, hores d’ara el Vilafranca encara és a les quatre posicions de privilegi.

(veure fotografies del partit al final de la crònica)

Poca concentració ?

Una de les virtuts del Vilafranca és la concentració, el fet d’estar en tensió els noranta minuts i no complicar-se la vida en defensa, tot esperant que els davanters facin el que s’ha assajat durant la setmana, doncs això que fins ara ha donat bon resultat als anteriors sis partits, al Prat es va capgirar, ja que si tenim en compte que als primers minuts de partit el futbol era igualat, amb atacs a les dues porteries però sense punteria per cap dels dos equips, es va arribar prop del trenta, en ple atac del Vilafranca quan una pilota llarga d’un defensa pratenc i un jugador amb fora de joc posicional, despisten a la defensa del Vilafranca que permet a Charly sortint del darrera fer-se amb la pilota i presentar-se davant tato per afusellar-lo al pal curt. El Vilafranca va buscar l’empat i Moha va tenir un xut creuat que va sortir molt arran de pal. A cinc del descans, una pilota prop del corner esquerra de l’atac del Prat, que s’havia de xutar fort endavant, per treure el perill, es va entretenir, es va perdre a peus de Cano i aquest va centrar a l’àrea perquè Matamala l’acomodés amb la cuixa sobre el seu company Ferran qui va rematar un fort xut a l’escaira fent el 2-0.

Sense reacció

Amb 2-0 s’arribava al descans i poques possibilitats es veien per part dels seguidors vilafranquins de sumar algun punt. El Prat jugava molt bé, Charly i Cano trencaven la defensa del Vilafranca per l’esquerra., al mig camp manaven els locals, amb constants moviments de pilota d’esquerra a dreta i a l’inrevés i la defensa es mostrava expeditiva i segura, de manera que el Vilafranca poca cosa va poder fer, tot i que en temps de descans, Puchi va decidir fer els tres canvis, tot intentant trobar una solució, però no hi va haver res a fer, el Prat va ser superior, va arribar mes a porteria i va marcar un gol més, mentre el Vilafranca treballava per aconseguir algun gol en tímides arribades.

Fitxa Técnica

Prat                   3

Vilafranca          0

Prat: Toni, Sierra, Cazorla, Murillo, Larios, Fran, Ferran, fernando (Ernest 74’), Matamala (Ignacio 79’), Charly i Cano (Mechi 64’).

Vilafranca: Tato, Pere Roca, Bacaicoa, Uri, Isma (Rubén Ortiz 46), Calvo, Antolínez, Molina, Santolalla (Santolalla 46’), Valerio, Reyes i  Puchi.

Gols: 1-0 Charly (min 28). 2-0 Ferran (40 min.). 3-0 Matamala (min 72).

Àrbitre: Garcia Rosel de la delegació de Girona no va tenir cap culpa de la derrota del Vilafranca.

Targetes: Grogues als locals Charly, Murillo i Larios i als visitants Bacaicoa, Roca, Santolalla i Reyes.

Incidències: Matinal molt calorosa al Sagnier amb unes 350 persones.