Recuperem les entrevistes amb els jugadors del primer equip aquesta temporada. I ho fem amb un futbolista que s'ha convertit en protagonista inesperat aquestes últimes jornades per culpa de la lesió de Toni Casamayor, el seu company a la porteria. Això sí, Pedro Casado ho viu amb naturalitat i conscient que ha d'aprofitar aquesta oportunitat que li ha arribat. 

Juguem contra el Santfeliuenc en el primer partit de la segona, amb l'únic objectiu de tornar al camí de la victòria després de l'última derrota contra el San Cristóbal. 

Veig a l'equip amb ambició i no som conformistes,i estic segur que lluitarem per estar a la zona alta de la classificació.

Com estàs vivint la teva situació. Vas arribar que la temporada pràcticament començava, amb el Toni de titular... Ara per culpa de la seva lesió t'has fet amb un lloc a l'onze titular. No sé com estàs vivint la temporada?

La veritat és que molt bé, l'equip m¡ha acollit molt bé som una familia i ens ajudem l'un a l'altre i estic molt bé.

Sempre es diu que un futbolista el que vol es jugar, però que potser quan és per la lesió d'un company no agrada tant. En el teu cas però, venint d'on venies la temporada passada, de nou jugar, ho veus com una oportunitat?

Sí, qualsevol oportunitat per petita que sigui s'ha d'aprofitar.

Parlem ara del Santfeliuenc, un rival que coneixes bé i que no sé si afrontes amb una mica més de motivació?

No negaré que tinc un punt més de motivació per aquest partit, ja que vaig estar allà la temporada passada i res amb ganes de jugar i guanyar.

Aquesta situació esteu vivint l'experiència de jugar sense públic. Els jugadors ja heu dit que ho trobeu a faltar però que us podeu comunicar millor, en el cas dels porters, com ho esteu vivint?

És millor perquè pots col·locar millor l'equip i el pots dirigir i a més escoltes el rival comentaris que fa i et pots anticipar. Sincerament crec que és un punt a favor. 

 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail