En tot procés d'adaptació han de passar uns mesos per a poder rendir a gran nivell. Canvi d'equip, de jugadors, d'entrenador que han acabat amb l'adapatació completa d'Alejandro Mejía. L'hondureny analitza la seva temporada i el moment de l'equip en aquesta entrevista.

Com afronteu aquest tram final de temporada amb l'equip lluitant per la fase d'ascens?L'equip arriba amb molt bones sensacions, vam sumar tres punts molt importants i difícils a Terrassa i estem amb moltes ganes de seguir amb la bona dinàmica que portem.

Si anem al capítol personal Alejandro, com t'estàs veient aquesta temporada amb un inici complicat però gaudint del moment actual no?Al principi era més que tot adaptar-me a tot, nou club, nova gent, nous companys, el fet de viure sol fora de casa... Sí que és cert que al principi em va costar una mica més, però ara mateix estic en el meu millor moment, em trobo molt bé, estic còmode dins del camp, estic treballant molt bé i res, espero seguir així.

A l'equip com el veus?. Només ha perdut dos partits en el que portem de lliga contra Europa i San Cristóbal i seguim a la zona alta. Ara mateix segons i no sé com creus que arriba l'equip a aquest tram final?A l'equip el veig mentalment molt fort. La clau d'aquest equip és la unió i la pinya que hi ha dins del vestidor i això fa que tots anem a una. El nostre punt fort és que som un bloc i no parem de competiri per sort estan sortint els resultats. 

Alejandro ja portes tres gols amb la samarreta del Vila. O més ben dit tres golassos perquè tots els que has ficat han sigut molt bonics.No tinc un argument per explicar-ho, ha sortit així i tan de bo pugui seguir ajudant a l'equip amb uns quants gols més en aquest tram final que queda de lliga.

Aquest dissabte toca Castelldefels, després Igualada i San Cristóbal però el cert és que aquest format no permet relaxament possible perquè has de fer tot el possible per sumar els màxims de punts.Hem d'intentar sumar 9 de 9 en aquests tres partits que queden, perquè és important tenir els màxims punts possibles quan comenci la segona fase. No hi ha temps per a la relaxació perquè tots els equips han de sumar i res, si volem seguir lluitant per les primeres posicions no tenim camp altre remei que seguir sumant punts. 

 
What do you want to do ?
New mail