El F.C.Vilafranca i la F.E.Atlètic Vilafranca es sumen a “l’Aliança Humanitària per l’Alimentació Infantil” de la Creu Roja.

Aquesta setmana, el F.C.Vilafranca i la F.E. Atlètic Vilafranca s’han sumat a la campanya de l’Aliança Humanitària mitjançant una recapta d’aliments infantils. Qui vulgui col·laborar tindrà temps de fer-ho fins al divendres 19 de desembre, donant qualsevol dels següents aliments (Llet d’iniciació; Cereals sense gluten; Llet de continuació; Cereals amb gluten; Potets de fruita; Potets de pollastre, vedella i verdures; Potets de carn i arròs; Potets de peix i arròs. Tota l’alimentació destinada a nadons de 0 a 18 mesos).

 

On i a qui pots lliurar la teva aportació? De dilluns a divendres i fins el 19 de desembre, a les oficines del F.C.Vilafranca i de la F.E.Atlètic Vilafranca de 18:30h a 20:30h (Camp Municipal). En cas de dubte, es pot trucar als telèfons de contacte 93·8902596 (oficina F.E.A.V.) o al 606615784 (Javier Monterrubio-F.C.V). Si les oficines estan tancades, també es podrà deixar de forma ocasional, al Bar del Camp Municipal.

També, els assistents que vulguin veure el partit que jugarà el F.C.Vilafranca el diumenge dia 21, tindrà l’entrada lliure si col·labora amb algun dels aliments abans esmentats.

 

 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona