No parlarem avui dels bons números que presenta el Villafranca, és cert que hauria de passar, pot ser el mai vist, perquè el Vilafranca la temporada vinent no estigués a tercera divisió. Avui però, no ens referim als punts d’avantatge amb el segon classificat o amb el quart, ni dels gols a favor ni en contra, parlarem d’uns números que al darrer escrit "Aquest any pujarem?, en fèiem referència. Parlàvem  de la poca assistència de públic i l’edat dels pocs assistents al Municipal per veure els partits del líder, del Vilafranca.

 

Teníem curiositat per conèixer la mitjana d’edat dels pocs espectadors que, ja sigui en partits matinals o a les cinc de la tarda, van a futbol per veure el Vilafranca, de manera que hem agafat una mostra representativa de 60 persones i s’han obtingut els següents números:

 

Fins a 20 anys ....................>  5%

De 20 a 30 anys ..................>  6%

De 30 a 40 anys ..................>  6%

De 40 a 50 anys ..................> 23%

De 50 a 60 anys ..................> 20%

Mes de 60 anys ..................>  32%

 

Es va arribar a la conclusió que ja ens pensàvem i és que la gent jove de Vilafranca no van a futbol, al menys no van a veure el Vilafranca i això que el degà penedesenc va líder destacat i no solament això, aquesta temporada, els partits de casa es compten per victòries.

Es clar doncs que si es vol que la gent jove baixi a la zona esportiva a presenciar els partits del Vilafranca s’hauran de buscar altres atractius que no siguin tant sols el fet de sumar tres punts.