Diumenge el Vilafranca va celebrar l’ascens amb una seguit d’actes per la Vila

Les visites institucionals i l’ofrena floral a la basílica, van precedir al dinar dels campions

 

La gran temporada que ha dut a terme el Futbol Club Vilafranca havia de tenir també un gran final i va ser diumenge el dia elegit per la directiva pels actes de celebració pel campionat i per l’ascensa tercera divisió, complint amb una organitzada agenda amb visites a les institucions i acabant amb un dinar al cèntric hotel Pere III.

 

Veieu un reportatge fotografic dels actes al final de la crónica

 

Visites a les institucions i ofrena floral

 

Tots els jugadors de la plantilla així com els tècnics, ben uniformats amb un flamant jersei de color carabassa, es van disposar diumenge dia 13 pel matí a dur a terme el seguit de visites programades per celebrar el fet d’haver assolit el campionat de Primera Catalana i l’ascens a tercera divisió.

La primera visita va ser al Consell Comarcal on després dels diferents parlaments fets pel Conseller d’esports Cisco de la Cruz, pel president Jordi Girona i pel màxim mandatari del Vilafranca es van fer els típics intercanvis d’obsequis record de la jornada i el president del Vilafranca Pere Montserrat va signar al llibre d’honor. Tot seguit la comitiva es va desplaçar a la basílica de Santa Maria on van ser rebuts pel rector Jaume Bardoy, el qual des de l’altar va dedicar unes paraules als assistents, llegint una carta de Sant Pau als Corintis que parla d’atletisme. El president Pere Montserrat va explicar el perquè de la visita a la Mara de Deu de Montserrat, patrona de Catalunya i tot seguit es va anar a l’altar de la Moreneta on es va fer una ofrena floral, l’escut del Vilafranca fet amb flors i es va cantar el Virolay.

Després de l’església es va anar a la seu de Caixa Penedès, al Forum Berger Balaguer, on en una de les seves sales modernistes, el president Josep Colomer, el director general, Ricard Pagés i altres membres de l’alta direcció, van donar la benvinguda als directius del Vilafranca així com als tècnics i jugadors. El president del Vilafranca i el president de Caixa Penedès van fer uns parlaments en els que és van emocionar quan tant un com l’altre manifestaven el seu sentiment en vers els colors del centenari club vilafranquí. Finalment es va anar a la plaça de l’ajuntament on un bon numero d’afeccionats esperava als jugadors que tant bona temporada han dut a terme. Cal dir que a la plaça s’havien instal·lat  uns inflables pels mes petits i es va muntar una venda de samarretes insígnies i altres detalls del F.C. Vilafranca. Les autoritats de la Vila van rebre la comitiva al saló de plens on es van fer els habituals parlaments per part de l’alcalde de la Vila Pere Regull que va felicitar a l’equip i de manera simpàtica va demanar “com ho heu fet per ser campions i baixar el pressupost un 20% en vers l’any passat, per cert una mala temporada en la que es va estar a punt de baixar” i també el president del club, va dirigir unes paraules als membres del consistori demanat ajuda per tirar endavant “un club amb cada vegada menys socis i menys gent jove al futbol” . Finalment hi va haver l’intercanvi d’obsequis commemoratius.

Després els jugadors van sortir al bacó i les dues colles castelleres de la Vila, Castellers de Vilafranca i Xicots de Vilafranca  van oferir un pilar de cinc cadascuna d’ells amb l’anxaneta amb la samarreta dels campions i amb pujada al balcó. Després els més agosarats i amb el micròfon a la ma van enviar des del balcó les típiques salutacions a un bon numero d’afeccionats que es va congregar a la plaça. Va finalitzar la visita a la Casa de la Vila amb un brindis a una de les sales i tot seguit la comitiva es va dirigir a l’hotel Pere III per celebrar el dinal dels Campions.

 

Dinar dels campions

 

Ja a l’hotel, i després del dinar, hi va haver els tradicionals repartiments d’obsequis i records, destacant el lliurament de quatre medalles d’or del Club a: Lluis Pallerola com a soci amb el numero 1, a Josep Pañella president de la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca i màxim responsable de Serveis Mèdics Penedès, a Ricard Pagès Director General de Caixa Penedès pel suport que dona la institució al club i finalment a Pere Regull com a màxima autoritat de la Vila. Tots ells van agrair micròfon en ma que el Vilafranca els hagués tingut presents a l’hora de repartir les distincions. Unes paraules del president del Vilafranca i unes de l’alcalde de la Vila van acomiadar l’acte tot i cal dir que com a darrera activitat, els jugadors van cantar una cançó composta pel lateral Aleix Cunillera i uns jocs de mans realitzats pel mag de l’equip, el davanter Valerio.

 

{gallery}web/2010/juny/FESTA{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona