EL F. C. VILAFRANCA DEMANA LA VOSTRA COL.LABORACIO

Des d’aquest mitjà volem fer les reflexions que en aquests moments de dificultats estem patint. 

En primer lloc volem agrair a tothom qui està donant suport al nostre club, com són el  soci, abonat, spònsor,  empresa col·laboradora mitjançant publicitat, espectadors que ens acompanyen en els partits, etc. Sense tots no podríem tirar endavant els objectius de fer un Club amb il·lusió, aspiracions i que representi a la nostra Vila amb orgull per arreu del nostre territori, no oblidem que tenim 105 anys d’història, com poques entitats tenen.

Enguany el nostre Club ha fet acords de col·laboració amb establiments i entitats de la Vila que donin avantatges als socis, i que al mateix temps serveixi per potenciar la activitat d’aquests, on es pugui oferir i trobar el millor per els penedesencs, sense haver d’anar a comprar a la capital o altres localitats. Estem oberts a totes les iniciatives que puguin sorgir, i des d’aquí demanem la col·laboració del comerç, hostelería, serveis, empreses, institucions, per que ens ajudin a tirar endavant els nostres objectius que com hem dit son els de potenciar el nom de Vilafranca, capital del Penedés.

 

Per tant, el que el FC. Vilafranca vol es fer una crida als elaboradors de vins i caves, indústries, empreses, etc. del Penedès, que amb col·laboració entre ells i la nostra entitat podem fer mes promoció dels seus productes, de manera que es faci la nostra comarca mes rica i coneguda.

 

Estem oberts a aportar i rebre qualsevol iniciativa que serveixi pera conseguir nous objectius de promoció i venda.

 

A la nostra pàgina web futbolclubvilafranca.cat, totes les entitats, empreses, col.laboradors, etc. del FC Vilafranca, tindran la xarxa d´Internet a la seva disposició per la seva promoció.

 

Al nostre Ajuntament, li demanem que tingui molt en compte que si volem una Vila coneguda i reconeguda, entre altres accions que  facin o puguin fer les entitats sense ànim de lucre,  entre les que es troba el FC. Vilafranca, fem com ja hem dit una tasca de promoció del nom  de Vilafranca i necessitem del suport de la institució municipal per tirar endavant.

 

Per tant, demanem a tots, Ajuntament, vilafranquins, institucions, comerç, hostelería, empreses, que amb un petit esforç individual, tots junts farem molta força i ho aconseguirem.

 

Estem a la vostra disposició al c/. Amàlia Soler 179 local, 2, al telèfon 620213131, e.mail  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., us atendrem personalment.

 

Amunt Vilafranca i el seu Futbol Club.

    

La junta  directiva
El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona