El Vilafranca al Torneig d'Històrics

Aquest any el FC Vilafranca participarà per primera vegada a la seva història a la XXVII Edició del Torneig d'Històrics del Futbol Català que es disputarà del 6 a l'11 d'agost al Municipal del Guinardó, a les instal·lacions del FC Martinenc.

 

La presentació oficial i el sorteig dels respectius grups es realitzarà el proper dimecres 13 de juny i cal destacar que enguany, la competició viu una remodelació i modernització important amb la participació de clubs no habituals en les anteriors edicions. Els clubs que hi prendran part, a banda del degà penedesenc i del club organitzador, són: CF Badalona, UE Sant Andreu, AD Prat, AEC Manlleu, UD Cornellà, FC Santboià, UE Rubí, CE Júpiter, UE Vilassar Mar i CF Mollet UE

 

Cal dir que la primera fase del torneig es jugarà amb la modalitat de 3x1, passant a semifinals els guanyadors de cadascún dels triangulars. La final està prevista per al dissabte 11 d'agost i en els darrers anys ha estat retransmesa en directe per la Televisió de Catalunya (Esport3)

 

Aquest tradicional i prestigiós torneig estiuenc es va crear l'any 1986 per a commemorar el 75è Aniversari del FC Martinenc. L'èxit va fer que l’aventura tingués continuitat fins a dia d'avui. Dels 12 equips participants en aquesta edició, el Vilafranca és el segon més antic (1904) només per darrere del Badalona (1903).

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona