Feliç Nadal i Bon Any 2010

Quan en un negoci o bé en una companyia, s’arriba al final d’any normalment es fa balanç de cara a avaluar si ha estat o no una temporada positiva. Futbolísticament, l’avaluació és fa de manera diferent ja que els balanços de les temporades es fan de juny a juny , d’estiu a estiu o com és vulgui, el cas és fer números quan la temporada futbolística s’ha acabat.

Si pensem en el F.C. Vilafranca, la primera part del 2009 va ser francament dolenta, tant esportiva com econòmicament, arribant al final de la passada lliga amb uns resultats molt dolents, que, en definitiva van esdevenir en un important dèficit econòmic i una mala classificació a la lliga que de ben poc no porta a la pèrdua de categoria.

 

Quan comencem la segona part de l’any, o sigui, la nova temporada, es va haver de reflexionar molt en vers que s’havia fet malament i que calia fer per corregir els errors passats, prenent decisions dràstiques com és el cas de baixar considerablement el pressupost i formar un equip que no passés problemes per salvar la categoria. Pel que fa a la part econòmica, es va pel bon camí, no s’estan cobrint els objectius, però la direcció que és segueix, és l’adequada per arribar a final de temporada, pot ser no amb números verds, però si al menys uns números cenyits a l’ economia del club i un resultat esportiu, que ara com ara  pensem que és de total satisfacció tant pels socis com pels afeccionats seguidors de l’equip. Anar líder no és fàcil.

 

Tornant a l’economia del club, dèiem que la directiva pensem quadrar els números tot i que serà complicat. No volem pensar que la crisi és l’únic factor culpable de la manca de recursos del club, pensem que la societat està canviant i veiem que les noves generacions a l’hora de buscar una distracció, a l’hora d’omplir el temps de lleure es busca en altres tipus d’activitats. Ho entenem, però també cal que hom entengui que s’ha de donar recolzament a les entitats esportives de les diferents localitats, entre tots cal tirar endavant.

 

Malgrat tot com diem esportivament parlant el Vilafranca hores d’ara és el líder de Primera Catalana, de manera que pel que fa a la part esportiva podrien acabar completant una bona temporada, ara bé, la il·lusió dels que estem davant el club, és que juntament amb uns bons resultats esportius s’assoleixin bons resultats econòmics i això ja no depèn de nosaltres sols, necessitem de tots.

 

Volem acabar l’any desitjant unes bones festes de Nadal i un feliç any 2010 a tots

 

La Junta
El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona