Superats

Superats

El 'Vila' no té opció davant un CF Badalona molt superior (0-4)

Poc més a dir. El FC Vilafranca va ser superat en tot moment pel CF Badalona. El resultat final (0-4) mostra la superioritat que no només va demostrar el perquè juga a una categoria major sinó que a més no va donar cap opció als nostres jugadors. D'aquesta manera, l'equip d'Iván Moreno encaixa la derrota més dura fins el moment a la pretemporada. El partit es va començar a decantar ràpidament quan Airam va fer el 0 a 1 als 3 minuts de joc. A la primera part, els nostres futbolistes van competir i van tenir opcions d'empatar. Els escapulats també van tenir les seves i si no van aconseguir algún gol més, va ser per les bones actuacions de Toni Casamayor.

A la represa, es va seguir el guió de la primera i el Badalona va fer el 0 a 2, aprofitant Néstor Albiach un penal dubtós assenyalat a favor dels visitants. Aquest cop va deixar tocat el 'Vila' que ja no va tenir resposta. Els dos entrenadors, Iván Moreno i Manolo González, van aprofitar per donar minuts a tots els jugadors i seguir gestionant el desgast dels futbolistes a la pretemporada. El ritme va baixar de forma clara però tot i així el Badalona va poder fer dos gols més a la recta final que van suposar el 0 a 4 definitiu.

Amb aquesta derrota, el nostre equip sap que encara té moltes coses a treballar i a millorar. Com sempre hem fet, no descansarem fins aconseguir l'objectiu. I aquest no és un altre que arribar preparats a la primera jornada de lliga. Segurs que els jugadors i el cos tècnic ho donaran tot i mostraran una imatge diferent en el proper compromís, que serà diumenge (12:30 h) al camp del Banyoles. Un rival de Tercera Divisió, com nosaltres, però diferent grup i que serà una de les últimes proves del 'Vila' abans d'un inici de lliga que cada dia és més a prop.