Vine a veure el Vilafranca i guanya 100€ cada dia!

Aquest vespre, a la Sala de Premsa del Camp de Futbol Municipal, la Junta Directiva del Vilafranca  ha presentat en societat la nova campanya per a portar gent al camp i gaudir del recolzament de l'afició. Aquesta consisteix en una butlleta, el preu de la qual és de 10 €, que et dóna dret a veure els 4 darrers partits de Lliga a casa davant Pobla Mafumet (01/04), Espanyol B (15/04), Santboià (29/04) i Europa (13/05). És a dir, que cada partit li surt a l'afeccionat vilafranquí per 2,5 €.
A més, durant tot el mes d'abril, es podran guanyar 100 € cada dia si el número de la butlleta coincideix amb el número premiat al sorteig del TRIO de Loteries de Catalunya.
S'ha fet una tirada de 2000 butlletes i es podran adquirir en diferents establiments de la vila que el club anunciarà en els propers dies.


El president de l'entitat, Pere Montserrat, ha demanat la implicació de tots (socis, afició, junta directiva, jugadors,...) per tal que la campanya sigui un èxit. Ha comentat que el primer equip està duent a terme una excel·lent trajectòria esportiva (quasi mai vista) i que ara és quan més es necessita de la col·laboració de la gent de Vilafranca i comarca per a, perquè no, fer història (jugar el pay-off).

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona