Coneix una mica més les noves incorporacions del FC Vilafranca

Coneix una mica més les noves incorporacions del FC Vilafranca

Carlos Cano, David Romo i Xavi Pluvins són els tres primers fitxatges del conjunt penedesenc per a la propera temporada. En els pròxims dies s'han de conèixer més novetats.

El Futbol Club Vilafranca comença a tenir força definida la plantilla de la pròxima temporada. La primera de les novetats va ser anunciar la renovació del míster Iván Moreno, que complirà la seva vuitena temporada a les files del conjunt penedesenc. Amb ell va arribar la renovació d'un dels capitans, Eric Via i del porter Toni Casamayor que continuarà defensant la porteria del Vila com a les dues últimes campanyes. En els últims dies hem conegut altres renovacions com les de Fran Illescas, Pol Via o el central Max Bernard que després de consolidar-se la temporada passada a l'equip ha de guanyar pes aquesta temporada. El club treballa per a poder renovar més jugadors de l'any passat. A banda de les baixes ja conegudes dels jugadors cedits pel Lleida Esportiu que acabaven el seu vincle amb el 'Vila', Sanku, Mejía i Rusi, la setmana passada també es va anunciar la marxa de dos dels jugadors importants de la temporada anterior, Toni Cunill i David López, a més del porter Peddro Casado. Recordem que Álex Segura ja va dir adéu, per motius acadèmics, pocs dies d'acabar la lliga. 

Els tres reforços confirmats per aquesta temporada són Carlos Cano (CE Europa), David Romo (Santfeliuenc) i Xavi Pluvins (UE Vilassar). Dos homes d'atac i un migcentre per potenciar una de les zones de l'equip més debilitades. A continuació us repassem el més destacat dels tres nous fitxatges del 'Vila'. 

Carlos Cano (30/11/1990)

El davanter de 30 anys, farà 31 el mes de novembre, és un golejador contrastat a la Tercera Divisió amb 78 gols en els 172 partits disputats. En aquest aspecte destaquen les dues temporades a Granollers (2015/16 i 2016/17) en les quals va marcar 13 gols. Una xifra que va superar la temporada 18/19 al Cerdanyola fent-ne 14. Aquesta última campanya va jugar 15 partits l'Europa col·laborant en l'ascens del conjunt barceloní a la 2a RFEF. Tot i no ser alt, sí que és un jugador potent i que va bé de cap. A més té bona tècnica amb els peus, i el punt d'experiència necessari que el converteixen en un jugador important a la categoria. 

David Romo (06/10/1988)

Jugador ofensiu de 32 anys, en farà 33 a l'octubre, Romo arriba procedent del Santfeliuenc on ha militat les últimes cinc temporades sent un puntal dels del Baix Llobregat. A les files del 'Santfe' va disputar 129 partits i va marcar 21 gols, dos aquesta última temporada en la que el conjunt d'Andrés González va perdre la categoria. Romo, que com ja va fer  el seu pare Manuel Romo, vestirà la samarreta del Vila també aportarà qualitat i experiència a un equip que amb la seva arribada veu potenciada la zona ofensiva. El jugador tornarà a coincidir amb Toni Casamayor, amb qui ja va coincidir al Santfeliuenc. 

Xavi Pluvins (07/07/1994)

És el més jove dels tres fitxatges que s'han realitzat fins ara. Farà 27 anys en els pròxims dies. Pluvins ha passat per Sant Andreu, Prat, Europa i Vilassar entre d'altres. Al conjunt maresmenc hi ha jugat aquesta última temporada contribuint a la gran temporada del Vilassar, portant-lo fins a la fase final en la lluita per l'ascens. Aquest migcentre de molta qualitat destaca pel bon gust amb el futbol i bon tracte amb la pilota. A més té experiència a Segona B (actual 2a RFEF) on ha disputat 23 partits amb el Prat. Pluvins arriba al 'Vila' per reforçar la parcel·la del camp que ha quedat més coixa de moment, amb les sortides d'Álex Segura i David López. 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona