L'àrbitre perjudica al Vilafranca amb dos jugades claus, un penal injust en contra i una expulsió del porter local que perdona als locals.

El Vilafranca ha començat la Lliga amb una derrota al camp Municipal de l'Ascó, amb una primera part molt regular, en la que s'han vist les ocasions mes clares per part dels locals, aquest han estat beneficiat al minut 13' amb un penal mes que rigorós i que a vist l'àrbitre sol (el assistent de la part de les banquetes li havia comunicat que no era i així u a confirmat a la banqueta del Vila), aquest a estat transformat per Ermengol convertint el 1-0, resultat en el que a finalitzat la primera part.


Només comença la segona part es Virgili qui en una jugada en la que porta la pilota controlada es veu beneficiat per varis rebots entrant a l'àrea i de xut creuat posa el 2-0 al minut 47', aquest gol dona una mica de tranquil·litat als locals que mica a mica veuen com el jugadors del Vila van creant mes jugades de perill, en una d'aquestes al minut 54' el porter local surt fora de l'àrea i talla amb les mans un contraatac del Vila en una jugada manifesta de gol, el que seria l'expulsió del porter amb vermella directa l'àrbitre li mostra una groga, segona decisió polèmica que perjudica al Vila. Fruit d'aquest domini que es feia arriba al minut 78' el gran gol de Puchi qui engalta un xut de fora l'àrea convertint el 2-1, quedaven minuts i es veia venir el gol de l'empat, ja s'han creat varies jugades de gol però aquest no a arribat.

D'aquesta manera a acabat el partit, ara ja toca pensar amb el del proper diumenge contra el Rubí.

 

DADES TECNIQUES

F. C. Ascó: Chiné, Gabernet, Denis Coch, Sangrà (Piju 75'), Edu Vives, Edgar (c), Sergi Duran, Roca, Ermengol (Gerard Roigé 62'), Virgili i Sergi Moreno (Genís 45').

F. C. Vilafranca: Marc Ramírez, Javi Gonzalez, Antonio Dominguez, Oriol Molins, Font, Antolinez (Kako 56'), Boira, Marcos (Bacaicoa 75'), Ruben, Puchi i Valerio (Santi Triguero 45')

Àrbitre: Kabir Frutos Bonache, Micael Erlich / Edwar Gonzales Moreno

FC Ascó: 4 G - 1 V / FC Vilafranca: 3 G

Gols: 13' 1-0 Ermengol de Penal, 47' 2-0 Virgili, 78' 2-1 Puchi

Espectadors: 125