Vila 1 Rubí 0 17-02-15 1 (Copiar)
Vilafranca F.C. "A"
1
0
Rubi "A"

Bon partit el disputat aquest vespre corresponent a la jornada 24, que es va ajornar el passat diumenge per la vaga convocada per la FCF.

El Vila i el Rubí han jugat avui un partit molt disputat i que si algú es mereixia guanyar eren els locals, que han buscat en tot moment la porteria contraria, on la manca d'encert en la finalització de les jugades per les bandes ha estat el motiu pel qual no s'ha mogut el marcador fins al minut 90'.

En la primera part els locals han sortit molt motivats i des de l'inici han portat el pes del partit, realitzant boniques jugades en atac sobretot en entrades per les bandes. En tot moment s'ha tingut el partit controlat, des de la defensa fins a la davantera exercint una forta pressió per guanyar el centre del camp, en aquesta primera part els visitants apenes han inquietat la porteria local, on avui debutava Àlex suplint al sancionat Marc Ramírez.

En la segona part els jugadors del Rubí han intentat avançar línies exercint un major domini en el centre del camp, però sense profunditat no arribant a culminar les jugades, majoritàriament a força de penjar pilotes a l'àrea on en tot moment guanyava la defensa local. Els jugadors locals sabedors de la importància dels punts en jocs han realitzat un desgast importantíssim per mirar d'aconseguir el gol que donés la victòria, però els contraatacs que es feien eren desbaratats per la defensa i en última instància pel porter Imanol.

En el minut 88' es el porter local Àlex qui fa una aturada a remat de Fontanils, evitant el gol dels visitants.

D'aquesta manera s'arriba al minut 90' en què en una jugada per la banda esquerre Eric amb passada a Oribe que guanya la posició de la pilota dintre de l'àrea rebent l'empenta amb el braç de Cervantes que el fa caure, xiulant l'àrbitre penal, aquest és llençat per Triguero aconseguint el gol que donaria la victòria als locals.

Destacar el debut avui del porter Àlex.

Fitxa del partit.

Imatges del partit.

Fotos del partit.