Abans de començar el partit el jugador sadurninenc Àlex Moreno actualment al Rayo Vallecano ha fet el servei d'honor. També s'ha guardat un minut de silenci per les víctimes de l'accident aeri.

Els jugadors del degà penedesenc avui han sofert molt per mantenir el resultat favorable fins al final del partit.

Es temia la visita del Santfeliuenc, ja que és un equip que a fora sol treure bons resultats i així o han demostrat perquè en cap moment han abaixat el cap i fins a l'últim moment han buscat la porteria de Marc Ramírez per aconseguir el gol que els donés l'empat.

Els jugadors del Vila han sortit sabedors de la importància dels punts en joc en el partit d'avui i així o han demostrat fent un futbol de combinació i ràpid per mirar de marcar al més aviat possible, en tot moment s'han topat amb la defensa visitant que desbaratava tots els intents d'aproximació a la seva porteria, els jugadors locals o intentaven de totes maneres sense trobar els seus fruits, els locals també han hagut de treballar molt en defensa desbaratant els intents visitants de marcar algun gol. Al minut 29' els jugadors locals han vist recompensat el seu esforç en agafar Oribe la pilota en la banda dreta de l'atac local i retallant i al mateix temps acomodant-se la pilota a la seva cama bona, ha llançat un fort xut des de fora l'àrea que ha deixat clavat al porter Carlos que no ha pogut fer res per evitar el gol, era l'1-0.A partir d'aquest moment els visitants han reaccionat i han començat a portar el perill a l'àrea vilafranquina, passant els jugadors locals per moments de cert perill, arribant-se així al descans.

En la represa a la segona part els jugadors visitants han sortit molt fort pressionant molt als jugadors locals, i buscant amb passades llargues l'esquena de la defensa local, però com deia avanç avui els jugadors vilafranquins han treballat de valent per treure el partit endavant i de mica en mica han començat a fer jugades de contraatac, trobant-se amb jugades clares de gol amb les que haguessin pogut sentenciar el partit, però bé per encert del porter visitant o per l'errada en la definició final no ha pogut ser i s'ha hagut de patir fins al final.

Amb aquesta tònica s'ha arribat al final del mateix, aconseguint que els tres punts es quedessin en casa.Ara toca pensar en el pròxim partit contra el Manlleu que serà el dijous vinent dia 2/4 a les 20 hores.

Fitxa del partit.

Imatges dels partits FCF.

Fotos del partit.