Els quatre equips que optaven per aconseguir la quarta plaça tres no han fallat, i el que depenia de si mateix ha empatat pel que s'ha produït un quàdruple empat a 59 punts, que en aquest cas a beneficiat a la U.E. Figueres. Felicitem als quatre equips que faran la promoció i els desitgem que tinguin molta sort en el Play-Off d'ascens a Segona B.

Del partit poc que destacar, ja que el Vila necessitava guanyar i així o a fet davant un rival que ja tenia la permanència assegurada i que ha jugat un bon partit, posant-li les coses difícils als locals que passaven els minuts i veien com no aconseguien marcar, s'estava més pendent de les notícies que es produïen en els altres camps implicats, però la tranquil·litat ha arribat al minut 34' quan Bernat remata de cap i aconsegueix l'1-0, cinc minuts més tard 39' és Oribe qui aconsegueix batre la porteria sabadellenca establint el 2-0 arribant-se així al descans.

Tothom, estava pendent de les xarxes socials fent un seguiment dels resultats, el Terrassa guanya, el Prat perd, el Figueres perd, el Vila guanya, en aquest moment la quarta plaça era pel Terrassa.

La segona part el menys important era el partit que s'estava disputant, ja que es continuava fem seguiment dels resultats, aviat empata el Figueres, empata el Prat, en aquest moment eren els locals qui estaven en zona de Play Off, els minuts passaven molt a poc a poc, però els pota blava no marcaven i els empordanesos tampoc es tenien esperances, arriba gol del Rubí, després gol del Figueres que els posava en Play Off, altre gol del Rubí, m'entres tant al minut 89' és el pitxitxi de la tercera en Santi Triguero qui aconsegueix el 3-0 pels locals, acabant-se seguidament els partits amb el quàdruple empat que beneficia al Figueres.

El Vilafranca aconsegueix la segona millor classificació de la seva historia, convertint-se en Santi Triguero en el pitxitxi de la categoria.Felicitar a la plantilla i cos tècnic per la gran temporada realitzada, als socis, aficionats i mitjans de comunicació pel seu suport i als components de la junta directiva pel seu treball i esforç en bé del FC Vilafranca.

 

Fitxa del partit.

Imatges del partit.

Fotos del partit.