1
1
Vilafranca
Balaguer

El partit va ser molt disputat i treballat amb oportunitats de gol pels dos conjunts

Aquest partit entre Vilafranca i Balaguer va ser dels que agraden a l’afeccionat, gràcies al futbol trepidant i la lluita constant dels dos equips tot buscant el gol. Si algú havia de guanyar per tenir mes oportunitats de gol, era el Vilafranca, però analitzant els noranta minuts l’empat es pot considerar un just resultat.

(veure fotografies del partit al final de la crónica)

Ensurt inicial i oportunitats pel Vila.

De bon principi el Balaguer va anar per feina i als cinc minuts a la sortida d’un còrner hauria pogut marcar però el remat de cap de Benet va anar al travesser. El Vilafranca es va anar despertant i als 11, Alabau bombeja la pilota i aquesta surt per sobre el pal i un minut mes tard és Enric qui xuta, desvia el porter Nogués i la pilota va a corner després de tocar el pal. El premi a la insistència va arribar ratllant la mitja hora, després de que Puchi tragués un córner en curt sobre Ruben Ortiz i aquest centrés sobre el cap d’Enric que era al punt de penal per rematar a gol.

Fins el descans, poca cosa més a comentar, pujades i baixades dels dos equips i poca feina pels porters. Destacar que el defensa Palau va haver de ser substituït en reproduir-se-li una lesió al dit gros del peu.

El Balaguer busca l’empat.

El Vilafranca sense homes a la banqueta i amb la comentada lesió, se li complica la segona part en no poder fer canvis per refrescar el mig camp o la davantera i el Balaguer ho aprofita per anar a buscar l’empat. Després que als 48 es reclamés un penal d’un defensa sobre el local Isma, als 68 el Balaguer va avisar amb un parell de jugades en rebots dins l’àrea local que al final no van tenir conseqüència i un minut després una falta centrada per Bacaicoa es rematada de cap per Alabau superant la sortida del porter i la pilota va fora arran de terra després de llepar al pal. I el que sol passar, després del possible 2-0 arriba tant sols tres minuts després l’empat a un gol, en una jugada per la dreta de l’atac del Balaguer amb centrada sobre Adrià Fernández i aquest xuta creuat fent que la pilota toques el pal i entrés pel costat contrari. Deu minuts després Esteve, sol, remata fora i ja a les acaballes i jugant amb un home més, el Vilafranca hauria pogut fer el 2-1, amb oportunitats primer d’Alabau i després de Puchi, però el porter visitant ho va evitar.

Al final repartiment de punts, satisfacció pel Balaguer, que treu un bon fruit i lamentacions per la parròquia del Vilafranca que volia veure el seu equip com a líder solitari.

Fitxa Técnica

Vilafranca              1

Balaguer                1

Vilafranca: Saperas, Aleix, Rubèn Ortiz, Bacaicoa, Palau (Ismael 42’), Torrens, Roca (Palet 73’),  Eitan, Enric, Alabau i Puchi.

Balaguer: Nogués, Pons, Giribet (Adrià 86’), Egea, Dago, Tenorio, Padrones (Figueras 60’),Ciruela (Andreu 81’), Adrian Fernández, Benet i Esteve

Gols: 1-0 Enric (29’). 1-1 Adria Fernandez (72’).

Àrbitre: Pertegal Méndez del col·legi de Granollers.Va ser protestat pel public local i se li van demanar un parell de penals.

Targetes: Groga al local Eitan i als visitants Pons i Figueras. Vermella per acumulació a Pons (min 86).