J-11 El FC Vilafranca torna de les Grasses amb 3 punts.

El Vila ha fet un partit ordenat en defensa que no ha deixat que els locals creessin ocasions de gol, i creant vàries jugades per haver pogut augmentar la diferència en el marcador.

Partit jugat d'inici a un fort ritme per part dels locals amb moltes jugades directes que els jugadors del Vila ben col·locats han sabut neutralitzar, i de mica en mica conforme avançava el partit és sentien més còmodes a sobre el camp, tenint les ocasions més clares per marcar. I ha estat al minut 33' una centrada d'Oribe es rematada per Santi i Bernatt ha pogut possar la pilota al fons de la porteria de Carlos Miguel (Exporter del Vila) aconseguint el 0-1, arribant amb aquest resultat al descans.

El segon temps ha començat igual, amb forta pressió per part dels locals i amb llargues passades que en tot moment eren resoltes amb autoritat per la defensa del Vila, a mesura que passava el temps els jugadors locals intentaven crear ocasions però tornaven a topar amb el bon treball defensiu del Vila.Els jugadors del Vila han disposat en aquest segon temps de vàries ocasions per augmentar el marcador sense arribar a aconseguir-ho, arribant així a la fi del partit.

Importantíssima victòria aconseguida avui que servirà per donar ànims a l'equip de cara al partit del pròxim diumenge contra el Manlleu.