J-13 El FC Vilafranca torna amb tres punts del camp del Martinenc.

Avui hi han xiulat un penal a favor del Vila, després d'un any i vuit mesos. Ha estat en Santi Triguero l'encarregat de transformar-lo, continuant pitxitxi al capdavant de la taula de golejadors de Tercera amb 9 gols.

Partit disputat avui amb un fort vent que dificultava el control de la pilota.El Vila afrontava avui l'encontre amb convenciment de treure els tres punts, ja que havien preparat el partit en un camp de reduïdes dimensions i on el joc del rival es basa en pilotes llargues buscant al seu espigat davanter Elhadji.Els jugadors del Vila han tingut en tot moment el partit controlat, desfent qualsevol intent d'aproximació a la seva porteria per part del bon treball en defensa, mostrant-se molt segurs en tot moment amb un Marc Ramírez segur a sota els pals amb parades espectaculars. Al mateix temps es sortia a la contra amb moltes jugades que agafaven a la defensa local descol·locada. I ha estat al minut 12' en un d'aquests contraatacs que en Bernat ha guanyat l'esquena de la defensa controlant la pilota i encarant al porter a qui ha superat i a porteria buida a fet el 0-1.A partir d'aquí l'equip local ha intentat fer el gol de l'empat ràpidament però avui no tenien el dia, ja que en tot moment topaven amb el treball de recuperació de pilota que feien els jugadors del Vila al mig del camp, creant moltes arribades a la porteria de Carulla.Quan ja s'acabava la primera part al minut 45' i en un penal molt dubtós és Velillas qui l'executa enviant la pilota a l'altra banda d'on s'havia llançat Marc aconseguint el gol de l'empat 1-1.En l'inici de la segona part els locals han sortit en tromba a mirar de fer un gol ràpidament, fent jugades per les bandes, amb tretes de fora de banda que les treia Elhadji i les posava dintre de l'ària petita, en corners, faltes a prop de l'àrea, però es topaven amb un equip molt ordenat defensivament i que de mica en mica avançava les seves posicions dominant el mig del camp i creant perill en la porteria local. Moments en què tant podia marcar un com l'altre arribant així al minut 80' en què en un contraatac ha estat en Santi Triguero qui ha marcat de fort xut l'1-2 que feia justícia al qual s'estava veient a sobre el terreny de joc. El Vila en lloc de defendre el resultat ha continuat igual contundent en defensa i ràpids en les contres, trobant el seu fruit al minut 90' quan en una centrada van a rematar-la en Santi Triguero i Bernat i un defensa local llançant-se a terra tira als dos a terra, l'àrbitre xiula penal a favor del Vila (hem hagut d'esperar 20 mesos) aquest el llança el capi en Santi Triguero no fallant i establint el definitiu 1-3. Acabant-se el partit seguidament.