J-6 L'Europa continua amb la ratxa de victòries al camp del Vilafranca.

Abans de començar el partit s'ha guardat un minut de silenci per en Josep Sauleda.

Partit que passarà a la historia com un mes on l'Europa guanya a domicili al Vila.Els visitants han dominat en tot moment el ritme del partit i han sabut quan havien de deixar jugar al contrari i quan el tenien de pressionar per evitar que facin el seu joc, durant el partit s'han creat poques ocasions de gol per part dels locals i aquestes eren desbaratades pel porter igual que les visitants que Marc s'encerregava de parar-les.Però el domini sobretot al mig del camp per part de l'equip visitant ha estat el factor principal per la derrota d'avui.Els gols han estat a la segona part, al minut 62' 0-1 era Padilla (segons l'acta) en realitat ha estat en Poves que marcava el seu primer gol com a gracienc, i en el minut 83' era Camacho qui en una vaselina culminava una jugada d'atac visitant. El Vila continuava buscant el gol que retallés diferències, però la mala punteria i l'encert del porter Rafa Leva han desbaratat les jugades.Arribant amb aquest resultat al final del partit.Fitxa del partit.Imatges del partit BTV.Fotos del partit.