Jornada 16 - El FC Vila suma un punt davant la Gramenet.

Jugant 86' amb 10 jugadors el Vila treu un empat merescut en Can Peixauet.

El Vila afrontava avui el partit amb baixes per sancions, lesions i malaltia, i una vegada començat el partit al minut 4' veia com era expulsat el jugador Dani Delgado, en una acció desafortunada "por dar un manotazo en la cara de un contrario con fuerza excesiva, sin estar el balón a distancia de ser jugado".

Tot i això el Vila a fet el seu partit, tenint-se que multiplicar els jugadors per contenir els pocs atacs locals ja que es dedicaven a tocar la pilota en el seu camp. El Vila intentava crear ocasions de gol.

Al minut 26' i a la sortida d'un corner la pilota a quedat morta dintre de l'àrea del Vila i sense que fos rebutxada per cap defensa, es aprofitada per Eloi Fontanella per fer 1-0.

A partir d'aquest moment en Puchi a ordenat jugar en defensa en línia de 4 passant Guti al mig del camp.

En el descans es fa el canvi de Marquez per Bacaicoa per tenir una referència en punta, arribant i creant jugades que han fet posar nerviosos als jugadors locals, que veien com la pilota rondava amb molt de perill per la porteria local.

A sigut en una jugada d'aquestes al minut 69' en la que Bacaicoa intenta centrar la pilota i es rebutjada amb la ma per un jugador local, l'àrbitre assenyala penal (en la primera part podia haver picat algun mes per dues mans dintre de l'àrea local), el capità avui en Puchi agafa la responsabilitat de xutar-lo, enganyant al porter Tato i aconseguint d'aquesta manera l'empat a 1-1.

En aquest moment entra al camp Valerio en lloc de Bacaicoa seguint en la mateixa tònica fins al final del partit.

Destaquem el debut del jugador de l'amateur Marcos Garcia Albarran (Marcos II), que a jugat tot el partit.

DADES TÈCNIQUES

UD AT GRAMENET: Tato, Aitor, Fontanils, Gerard Sans, Payan, Tuneu (60' Pedrola), Manu, Libo, Eloi Fontanella, Morales, Anselmo (75' Pastells).

FC VILAFRANCA: Miguel Ramos, Javi Gonzàlez, Domínguez, Dani Antolínez, Puchi, Marcos, Dani Delgado, Guti (65' Naca), Oriol Molins, Márquez (45' Bacaicoa, 74' Valerio), Marcos II.

ÀRBITRE: Jordi Molina Fernàndez, Miguel Rico Reverte/Carlos López Buendía

TARGETES GROGUES: Tuneu, Libo / Domínguez, Dani Antolínez, Marcos, Oriol Molins

TARGETES VERMELLES:  /Dani Delgado

GOLS: 1-0 26' Eloi Fontanella, 1-1 69' Puchi de penal