Jornada 19 - El FC Vilafranca tanca la primera volta amb una derrota.

El Vila perd a casa davant el Cornella que li valen dos gols a pilota parada per endur-se el tres punt.

El Vila a fet una primera part molt fluixa, anat sempre a remolc del conjunt visitant que a base de fer un control de la pilota a tingut prou per portar el partit cap on ells volien i amb no gaires ocasions de fer gol, al minut 30' en una falta al borde de l'àrea es llançada pel jugador visitant Puerto a la mateixa escaire de la porteria de Miguel, tocant el pal i entrant dintre de la porteria.

Els visitants a pilota parada eren perillosos i prova es que en la treta d'un corner i en un fallo de marques es rematat pel jugador mes petit a gol al minut 38' altra vegada Puerto.

En aquesta primera part el jugador visitant Pep Caballé a vist la segona targeta groga i a estat expulsat.

A l'inici de la segona part el mister local retira a Bacaicoa i entra en el seu lloc el davanter Maldonado, passant d'una primera part mes defensiva a una segona amb mes presència atacant.

Ha estat una segona part molt mes intensa per part dels jugadors locals protagonitzant varies ocasions de gol, que en tot moment eren desbaratades per l'ordenada defensa visitant.

Al minut 60' en una jugada de Maldonado per la banda fa una centrada que dona en la ma d'un defensa i l'àrbitre assenyala penal a instancia de l'assistent de la banda de tribuna, després de les protestes visitants i les corresponents targetes mostrades, el penal el llança Puchi marcant el 1-2 que animava el partit.

A partir d'aquí els locals busquen el gol de l'empat amb mes presència atacant fet que motiva perillosos contraatacs visitants.

Els locals es queixaven dels temps d'afegit que a dit l'arbitre (4'), ja que en la segona part s'han fet 5 canvis, al xiular el penal s'ha perdut bastant de temps i en el xoc fortuït de dos jugadors amb ferida oberta al cap també ( el jugador Marcos li han posat 4 punts a la sella).

Arribant al final amb el resultat 1-2.

DADES TÈCNIQUES

F. C. Vilafranca: Miguel Ramos, Javi Gonzàlez, Domínguez, Ismael, Dani Antolinez, Puchi, Marcos, Dani Delgado (31' Masip), Bacaicoa (45' Maldonado), Oriol Molins, Marquez (67' Naca).

U. D. Cornellà:  Bermudez, Joel, Jose, Pol Planas, Israel, David, Pep Caballé, Luis (89' Pla), Enric (88' Civil), Puerto, Boris (63' Dani Martí).

Àrbitre: Joan Manuel Martin Varas, Carlos Hernàndez Gañan / Jonathan Miguel Teruel

Targetes Grogues: Bacaicoa, Dani Delgado, Oriol Molins / Pep Caballè (2), David, Bermudez, Jose, Luis, Enric, Pla

Gols: 30' 0-1 Puerto, 0-2 38' Puerto, 1-2 Puchi (Penal)