Jornada 3 - La dita s'ha complert, dos partits seguits a casa no es guanyen....

Jornada 3 - La dita s'ha complert, dos partits seguits a casa no es guanyen....

El Sanboià ferm candidat a jugar la promoció d'ascens, no pot amb el conjunt Vilafranquí que torna a fer un gran partit.

En la primera part el Vilafranca va porta la iniciativa, fent el seu joc habitual de pressió per no deixar jugar l'equip contrari i amb constants atacs a la porteria que defenia l'ex-jugador del Vila Marc Ramírez.

Destacar d'aquest primer temps tres ocasions a peus de Antolínez que amb una bona sortida del porter visitant rebutja la pilota, un altra de falta treta per Puchi que pentinada per Valerio surt al costat del pal i l'última a peus de Maldonado xutant a l'escaire i responent Marc Ramirez amb una gran aturada.

En la segona part es reclamen dos possibles penals un en cada porteria i amb la mateixa tònica de la primera, amb diverses ocasions desbaratades per la defensa i el porter, cap al final el Santboià a buscat amb més ganes la porteria rival sense sort.

DADES TÈCNIQUES

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Javi Gonzàlez, Dominguez, Raul Calvo (80' Marcos), Dani Antolinez, Puchi, Valerió (67' Michael), Bacaicoa, Oriol Molins, Font, Maldonado ( 74' Yebran).

FC Santboià: Marc Ramírez, Victor, Javi, Dani Iglesias, Jaime, Heredia, Del Moral, Alex Fernàndez (84' Miki), Jordi Martinez, Ivan Díaz (64' Cristian), Reyes (76' Kevin). 

Àrbitre: Carlos Rodríguez Enrique (Barcelona) / Kabir Frutos Bonache - Joan Ros Martinez

Targetes: Raul Calvo, Yebran / Reyes

Espectadors: 225 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona