Jornada 36 - El Vila ensopega al camp del Manlleu i continua depenent de si mateix per continuar a tercera.

El millor d'ahir en Manlleu va ser que un nen hem preguntés si li deixava veure l'alineació del Vila, en ensenyar-li va repassar tots els noms i hem diu aquell jugador que es va fer mal en Vilafranca en el partit d'anada encara no juga, preguntava pel Valerio li dic si volia coneix-se'l hem va dir que si i li vaig presentar.

Partit disputat entre dos equips que es jugaven tres punts molt importants, ja que l'equip que sumes els tres punts tindria pràcticament la permanència assegurada.

El partit a començat amb domini inicial del Vila que a pogut crear alguna ocasió de gol, però als 4' minuts i en un despista defensiu Fortet aconsegueix el 1-0 en la primera aproximació a l'àrea del Vila.

Aquest gol a donat tranquil·litat als locals i cert nerviosisme als jugadors del Vila que fent un futbol creatiu a base de tocs en curt que ha costat la pèrdua de pilotes no forçades, contra un futbol mes eficaç dels locals amb un futbol directe buscant a Manel Sala i Fortet i expeditius en defensa, arribant-se ai xins al descans.

En la represa i només començar els locals han aconseguit augmentar el marcador en un altre despista defensiu al minut 46', un altra vegada Fortet bat a Marc Ramírez aconseguint el 2-0, que ha deixat molt tocats als jugadors vilafranquins. Encara que faltaven molts minuts pel final es veia que no es creaven ocasions de gol, per aquest motiu es fan canvis per veure si es creen ocasions de gol cosa impossible en el dia d'avui, ja que els locals veient que tenien la permanència al seu alcans s'han defès sense mirament de tirar pilotes fora i quant mes lluny millor i sense contemplacions, arribant-se ai xins al final del partit.

Decepció pel seguidor vilafranquins que han acompanyat el Vila en el seu desplaçament.

Ara ja no val a badar, el proper diumenge contra la Pobla de Mafumet només val la victòria i esperar a veure altres resultats.

Fitxa del partit.

Fotos del partit:   {gallery}web/2013/temporada2013_2014/MANLLEUAEC-FCV-01-05-2014{/gallery}