Jornada 7 - El FC Vilafranca guanya el primer partit a casa.

Els locals remunten per dues vegades el marcador advers i acaben guanyant per 4-3 amb 3 gols de Santi Triguero.

En una primera part fluixa pels locals on el Palamós s'ha mostrat millor i a tingut les millors ocasions per marcar, s'avança en el marcador per mitja d'Arimany, a lo que els locals han respost immediatament amb l'empat aconseguit per Santi Triguero.

En la segona part el FC Vilafranca a sortit decidit a sumar els tres punts en joc, però han sigut els visitants qui novament per mitja d'Arimany s'han avançat en el marcador fent 1-2, els locals immediatament responen fent l'empat 2-2 per mitja novament de Santi Triguero, semblava un duel entre els dos davanters a veure qui marcava mes gols, s'estava fent una bona segona part i fruït d'aquesta feina novament era Santi Triguero qui aconseguia fer el 3-2, els visitants veien com cada vegada els i costava mes fer jugades de gol degut a la bona defensa que feien els locals i els perillosos contraatacs que es feien, fruits d'aquest a arribat el 4-2 aconseguit per Dani Antolinez, que donava certa tranquil·litat, els visitants que han lluitat fins al final per retallar la diferència de gols han vist com al minut 93 Pugui feia el 4-3 definitiu.

DADES TÈCNIQUES

F. C.  Vilafranca:  Marc Ramírez, Javi González, Domínguez, Marcos II, Alex Domínguez (45' Kako), Oriol Molins, Boira, Dani Antolinez, Rubén ( 59' Valerio) , Marcos (69' Bacaicoa), Santi Triguero.

C. F. Palamós:  Bartrina, David Malo, Revert, Cunill (85' Maik), Morales, Marc Garcia (62' Pugui), Raúl Calvo, Venzal (79' Dani Fernández), Ritxi, Arimany, Subi.

Àrbitre:  Raúl Calle Martínez, Kevin Jiménez Fernández / Juan Blasco Pastor

Targetes: Marcos II, Alex Domínguez, Oriol Molins, Dani Antolinez, Bacaicoa, Delfi Ferreres

Gols: 0-1 38' Arimany, 1-1 40' Santi Triguero, 1-2 61' Arimany, 2-2 64' Santi Triguero, 3-2 72' Santi Triguero, 4-2 84' Dani Antolinez, 4-3 93' Pugui