Dani Sánchez: "El Valls ens ho posarà molt complicat"

Dani Sánchez: "El Valls ens ho posarà molt complicat"

Dani Sánchez està vivint els primers partits amb la samarreta del FC Vilafranca. El lateral dret, parla de la seva rebuda al vestidor, de com s'ha trobat l'equip i sobretot dels objectius de futur que comencen pel partit d'aquesta tarda contra la UE Valls.

 

Bé Dani, tu vas arribar fa pocs dies a l'equip però des del primer moment has tingut protagonisme i ara sembla que t'has fet un lloc a l'equip titular. Entenc que amb moltes ganes d'aprofitar aquesta oportunitat no?Molt content perquè el primer dia, pràcticament sense entrenar ja vaig jugar al camp del Santfelieunc i ara porto dos partits seguits jugant. Amb moltes ganes de seguir acumulant minuts que al final és el que et dóna el ritme i ajudant a l'equip, donant el millor de mi. 

Tu ja tens experiència a la categoria i has jugat en diferents equips, però no sé si t'havies trobat mai arribant a mitja temporada a una plantilla i com t'ha acollit el vestidor?Per situacions sí que m'hi he trobat. La veritat és que m'han rebut molt bé perquè fora del camp ja coneixia als Boira, Fontanils... La rebuda ha sigut molt bona, crec que hi ha un grup humà molt bo, hi ha molt ambient al vestidor i això es veu reflectit al terreny de joc. 

Parlem del Valls Dani. Un rival que ha canviat molt respecte la primera volta i ens ho posaran molt complicat i més amb aquest format de lliga en el que tant els de dalt com els d'abaix voldran aconseguir punts fins al final. L'altre dia ho parlava amb algú i dèiem això, que fins a l'última jornada no podràs deixar-te anar perquè tots els equips necessiten els punts i això fa que tots els partits siguin finals. Jo crec que aquesta setmana tenim l'avantatge de jugar que si aconseguim la victòria posarem pressió als nostres rivals directes que juguen diumenge. Hi ha un Europa - Terrassa i el Manresa va al camp de la Pobla que si nosaltres aconseguim guanyar ells els afrontaran amb pressió. 

 
What do you want to do ?
New mail
El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona