Dret a somiar fins el final

Dret a somiar fins el final

El Futbol Club Vilafranca supera al Cerdanyola (2-1) i arribarà amb opcions d'ascens a l'última jornada de la segona fase

El Futbol Club Vilafranca ha aconseguit arribar a l'última jornada de la segona fase amb opcions d'ascens a la nova 2a RFEF, l'antiga Segona B. Els jugadors d'Ivan Moreno s'han guanyat el dret a somiar després de la gran victòria assolida ahir contra el Cerdanyola (2-1) en un altre partit molt complet de tot l'equip. Els vilafranquins es van avançar a l'equador de la primera part amb un penal transformat per Álex Segura, comès sobre ell mateix. Anselm Pasquina va tenir el segon en una rematada de cap que va parar el porter visitant i el Cerdanyola també va tenir la seva opció en un servei de cantonada que es va passejar per la porteria de Toni Casamayor.

El Vila va sortir a la segona, conscient que el partit no es podia escapar i ho va posar tot. I fruit d'això va arribar el segon gol. Gran jugada col·lectiva, que arriba a la banda per Pasquina, aquest la posa a l'ínterior de l'àrea per Mejía que la deixa suaument per Segura i aquest encara de forma més subtil fa un toc perquè el capità Gerard Boira marqui el 2 a 0. Gran gol i d'un dels jugadors més estimats de l'equip. El partit es va posar de cara i s'hi hauria posat encara més, si Escofet o Pasquina haguessin encertat amb dues ocasions claríssimes. El partit es podria haver complicat quan l'àrbitre va assenyalar un penal dubtós a favor del Cerdanyola que Toni Casamayor, un cop més, 'El Muro', va aturar el penal i va deixar el 2 a 0 al marcador. El resultat només es va moure a l'afegit quan l'àrbitre va concedir en un cop de cap visitant, que va aturar Toni però que el col·legiat va donar gol en considerar que havia traspassat la línia en una decisió incomprensible. 

Amb aquesta victòria els penedesencs arriben a l'última jornada amb 47 punts i en tercera posició. Així doncs, els càlculs són fàcils. El Vila necessita guanyar al Esport Club Granollers aquest diumenge i que el Terrassa perdi contra el Girona B. Una altra opció és que el Vilafranca guanyi i que el Terrassa empati els dos partits que li queden contra els gironins (dimecres en partit pendent) i diumenge en l'última jornada de la segona fase. Combinació complicada, però no impossible i més si tenim en compte la temporada tan regular que ha fet l'equip i que ha propiciat que els jugadors, cos tècnic i afició s'hagin guanyat el dret a somiar fins el final. 

 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona