El FC Vilafranca recupera el partit pendent contra la Pobla

El FC Vilafranca recupera el partit pendent contra la Pobla

El filial del Nàstic de Tarragona arriba amb canvi a la banqueta. Albert Company deixa el seu càrrec i el seu lloc l'ocupa Dani Vidal.

El Futbol Club Vilafranca es posa al dia demà (19 h) al Subgrup A de la Tercera Divisió. Els d'Iván Moreno reben a casa a la Pobla de Mafumet. Un rival que arriba tocat a la classificació i amb novetats d'última hora. Aquesta tarda s'ha conegut que el fins ara entrenador, Albert Company ha deixat el càrrec provocant l'arribada de Dani Vidal, fins ara al juvenil, a la banqueta del primer equip. I és que tot i tenir una plantilla de molta qualitat, el filial del Nàstic no ha començat bé la lliga i ara mateix es troba a la zona baixa de la classificació. Recordem que aquest partit es va haver d'ajornar en el seu dia per culpa d'un positiu COVID a les files del nostre equip. 

Per la seva banda, el Vila intentarà tornar al camí de la victòria i allargar el bon moment que viu. Els d'Iván Moreno no perden des de la segona jornada de lliga i una victòria demà els situaria en segona posició a només un punt del líder, l'Europa. Això sí, tot i el que pot semblar per la classificació dels dos equips, els penedesencs no tindran un partit fàcil. Primer per la rivalitat existent entre els dos conjunts i desprès per la motivació afegida que sempre dona l'arribada d'un nou entrenador. Desprès d'empatar a Castelldefels i quedar-se amb un mal regust de boca, el FC Vilafranca vol retrobar el camí de la victòria a casa, al Municipal on de moment encara no ha perdut i on només el CE Manresa ha pogut treure un empat. Una setmana dura i atípica ja que diumenge rebran també a casa al Igualada, disputant el tercer partit en set dies. Un fet, que esperem no passi factura físicament als nostres jugadors, abans d'afrontar les vacances de Nadal. 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona