Jornada 17 - El FC Vilafranca torna a perdre a casa i està a dos punts dels llocs de descens.

Avanç de començar el partit s'ha guardat un minut de silenci en memòria d'en Modesto (els jugadors volien brindar-li la victòria), pel soci Albert Ferret i pels dos jugadors benjamins del CF Aiguafreda.

El partit d'avui a tingut dos parts ben diferenciades, una en la que el Vila es veia que tenia ganes i controlava el partit creant ocasions i fent bon futbol, però al minut 20 a arribat la jugada desgraciada del partit en la que en un espectacular salt entre Valerio i Erencia han xocat de cap quedant tots dos estesos a terra el visitant amb un trau al cap i el local a sortit mes mal parat quedant inconscient durant un temps tenint que venir dos ambulàncies per portar-lo al Hospital de Vilafranca, estant el joc parat uns 30', re prenent-se el joc a partir del minut 20' i com dèiem a partir d'aquest moment en Vila a sigut un altre ja que s'han trobat afectats pel que li havia passat al seu company.

Prova d'axó a sigut que al minut de reiniciar el joc el visitant Sala a aconseguit el 0-1, a partir d'aquí el joc dels locals a sigut molt imprecís, arribant el minut 41' a estat l'exjugador del Vila en Sergio Ginés qui a aconseguit el 0-2 arribant-se al descans amb aquest resultat.

En la segona part els locals han intentat escurçar però no els sortien les jugades, els visitants han mirat de controlar el resultat fins el final.

Referent a l'estat del jugador local Valerio aquesta tarda a sigut traslladat del Hospital de Vilafranca fins al Hospital Universitari de Bellvitge quedant ingressat en el centre hospitalari en observació per veure la seva evolució.