"L'afició sempre ens aconsegueix transmetre el seu suport"

"L'afició sempre ens aconsegueix transmetre el seu suport"

Sergi Escofet analitza el proper rival del FC Vilafranca, dissabte (17h), el CE Manresa i parla de la seva vessant personal

El Futbol Club Vilafranca tornarà a jugar a casa un més després de fer-ho per primer i últim cop aquesta temporada. Lluny queda aquell 2-0 contra Santfeliuenc de la primera jornada. Enmig de tot plegat, dos desplaçaments, un partit suspès i una jornada de descans. La cita d'aquest dissabte (17 h) contra el CE Manresa per tant, s'espera amb ganes dins del vestidor del Vila i de tot plegat n'hem parlat amb un dels golejadors en el darrer partit de lliga, Sergi Escofet. 

- Com valores la victòria de l'equip al camp de la 'Monta' i el teu primer gol a la lliga?

Molt content pel meu gol i per la victòria de l'equip tenint en compte que no havíem entrenat com volíem per culpa dels positius per COVID. En una lliga tan curta com aquesta és molt important puntuar casa setmana si volem estar adalt. 

- Afrontem nova setmana contra Manresa. Suposo que amb moltes ganes de tornar a jugar a casa, que des de la primera jornada no ho fem.

Sí, sempre és bonic jugar a casa tot i que sigui a porta tancada, però al final és més còmode perquè et coneixes el camp, et coneixes les rutines més que no quan vas a un camp de fora.

- M'agradaria que donessis un missatge a l'afició perquè segurament és el que més trobeu a faltar quan sortiu al camp però en canvi estem veient que hi ha molta interacció amb ells a les xarxes socials.

Jugar sense públic sempre es fa estrany, no t'acabes d'acostumar mai i més si vas a un camp com el de la 'Monta' que sempre hi ha molta gent i no hi havia ningú. Sempre trobem l'escalfor de la nostra afició a través de les xarxes socials i sempre és important.

- Parlem ja de Manresa, Sergi. Quin rival espereu? Un equip que a la pretemporada va impressionar, que després no va tenir l'inici de lliga que ells esperaven i que ara sembla haver trobat la bona línia tot i l'última derrota a casa.

És un rival que a la pretemporada va guanyar a molts equips de Segona B com L'Hospitalet o l'Olot i després va començar amb mal peu. Pensàvem que seria un equip fort i segur que ho és però els resultats de moment no l'han acabat d'acompanyar i com dius aquest cap de setmana l'Europa els va remuntar al 89 un partit que tenien guanyat, que això sempre fa mal però esperem guanyar-los.

- Què és el que s'ha de fer per guanyar dissabte i amb la mentalitat aquesta de saber que en una lliga tan curta, els partits no es poden escapar no?

El més important és poder-te avançar al marcador. Això et dóna molta avantatge perquè ja vas més còmode i no vas contracorrent i després al darrera estar sòlids i que ens marquin poc que de moment ho estem aconseguint i això a la llarga sempre t'acaba donant punts, ja sigui un o tres. 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona