Quatre equips per a tres posicions

Quatre equips per a tres posicions

Quatre equips lluiten per acabar la primera fase entre els tres primers classificats i poder disputar la fase d'ascens a Segona B. Queden quatre jornades pel final i San Cristóbal, FC Vilafranca, Terrassa FC i CE Europa són els escollits. Fins aquesta mateixa jornada el CE Manresa també estava a la lluita però l'empat cedit al camp de la Pobla de Mafumet ha fet que els del Bages s'hagin despenjat pràcticament per complet. Es troben a cinc punts del 'Vila' (tercer) quan els hi queden només 9 punts en joc, ja que els de Ferran Costa encara han de descansar. Dels quatre equips, el que millor ho té és l'Europa. No només perquè va primera amb un punt de marge respecte Terrassa, dos amb els penedesencs i quatre amb el seu rival ciutadà, sinó perquè a més tenen un partit pendent, aquest dimecres contra la Montanyesa. Així doncs, sembla complicat que els del Barri de Gràcia puguin deixar-se tants punts com per quedar-se fora de les tres primeres posicions. 

Terrassa i Vilafranca ho tenen de cara, bàsicament perquè són segon i tercer i tenen tres i dos punts de marge respecte el quart un San Cristóbal que això sí, descansarà aquest cap de setmana i té un calendari molt complicat. Els parroquials jugaran al camp del Santfeliuenc, a casa contra l'Europa i al camp del Vilafranca. Això sí, el de Can Anglada estan fent una temporada espectacular i volen donar guerra fins el final. El FC Vilafranca afronta aquest diumenge un partit clau per saber si pot aspirar a alguna cosa més que la tercera posició. Els d'Iván Moreno visiten l'Olímpic de Terrassa. Posteriorment rebran a Castelldefels, visitaran Igualada i tancaran la primera fase contra el San Cristóbal al Municipal penedesenc. En la mateixa situació es troba el Terrassa FC. Els de Joanjo Garcia volen seguir pressionant l'Europa i això passa per derrotar diumenge al 'Vila'. Després tocarà visitar la Pobla de Mafumet, rebre la 'Monta' i visitar el Manresa. Finalment l'Europa, a banda del partit pendent contra la Montanyesa d'aquest dimecres que li pot permetre obrir forat a la classificació, ha de visitar també el Castelldefels, rebre l'Igualada, jugar al camp del San Cristóbal i tancar la primera fase rebent al Santfeliuenc. 

Quatre jornades apassionants, en les que s'ha de decidir el futur d'aquests i la resta d'equips. El nou format no permet relaxament i tots els conjunts voldran assolir el màxim de punts possibles per aconseguir els seus objectius i també, per a poder començar la segona fase de la competició amb els màxims punts possibles. 

 
 
What do you want to do ?
New mail
El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona