"Volem guanyar a Valls per seguir a la zona alta"

"Volem guanyar a Valls per seguir a la zona alta"

El FC Vilafranca prepara a consciència el duel de diumenge (16:30 h) al camp del Valls, amb el repte de fer bo l'empat aconseguit la passada jornada contra el Manresa

David López va arribar al Futbol Club Vilafranca amb la pretemporada començada però s'ha adaptat ràpidament a la dinàmica de l'equip d'Iván Moreno. El migcampista ens parla de la seva experiència al conjunt penedesenc aquests primers mesos i de com afronta la pròxima jornada de lliga al camp de la UE Valls.

Quin rival creus que tindreu davant aquest diumenge?

Sabem que es un rival molt dur, com ha demostrat al camp de l'Europa. És un rival molt complicat pertò tenim moltes ganes de seguir a la zona alta. Anem a casa seva i tenen moltes ganes de guanyar un partit i estem conscienciats per sumar els tres punts. 

Bé David, nou partit de lliga amb l'objectiu de fer bo el punt contra Manresa. Sempre es diu que el millor és fer bo a casa el que sumes fora però aquesta setmana ha de ser al revés

Sí, venim d'un partit complicat contra un gran rival com el Manresa. Crec que vam sumar un molt bon punt però s'ha de fer bo aquest diumenge al camp del Valls. L'equip està treballant molt dur, amb entrenaments intensos i hem preparat el partit de la millor manera possible. 

Creieu que és un partit trampa? Tothom dona per fet que s'ha de guanyar però el Valls ja va demostrar el seu potencial al camp de l'Europa.

Van treure un bon punt del Nou Sardenya, demostrant que no es rendeixen mai. Nosaltres estem treballant molt dur per treure els tres punts i seguir a la zona alta. 

Com t'estàs trobant al mig del camp des de la teva arribada. Ara hi ha la baixa del Victor Oribe però tot i així la confiança del tècnic en tu és màxima

Per sort l'entrenador m'ha estat posant de titular. Hi ha molta competència al mig del camp i tinc companys de molta qualitat que lluiten per la titularitat. La baixa del Victor Oribe es nota molt, és un jugador que ens dóna molt dins i fora del camp. Ell ens ha transmès la seva confiança absoluta en nosaltres.

I l'última David, no sé si heu pensat molt en el tema pilota aturada. Els tres gols que heu encaixat aquesta temporada, de moment han estat a pilota aturada.

Sabem que a Tercera Divisió, molts punts s'escapen per la pilota aturada. Estem conscienciats en millorar aquest aspecte i intentarem aquestes setmanes i el que queda de lliga ser més incius en aquest tema perquè també sabem que a nosaltres enbs pot donar punts, com per exemple el gol de Pasquina contra el Santfeliuenc a la primera jornada. 

 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona