El FC Vilafranca ha tancat la segona volta sense haver perdut cap partit. L'última derrota en lliga dels d'Iván Moreno data del 10 de març al camp del San Cristóbal (3-1)

Amb la primera fase de la lliga regular acabada, és moment de fer balanç i veure l'evolució del Futbol Club Vilafranca. I d'entrada hi ha una dada que crida l'atenció. El conjunt penedesenc no ha perdut en tota la segona volta. Un total de 6 victòries i 4 empats que han fet sumar 22 punts als d'Iván Moreno, superant els 18 que havien aconseguit a la primera volta. Uns números que demostren la progessió que ha tingut l'equip i que li han valgut per acabar en segona posició del seu subgrup. L'última derrota del Vilafranca a la lliga és la que va patir el conjunt penedesenc al camp del San Cristóbal (3-1) en el primer partit del 2021 i el darrer de la primera volta. Altres dades que ens deixa aquesta primera fase de la competició és que només hi ha dos equips a qui el Vila no ha pogut guanyar almenys un cop. L'Europa (1-0) al Nou Sardenya i (0-0) al Municipal i la Pobla de Mafumet (2-2) a casa i (2-2) al seu Municipal. A la resta se'ls ha pogut derrotar mínim un cop. 

A banda d'aquestes dades, l'equip continua entrenant a l'espera de conèixer el calendari per a la fase d'ascens a 2a RFEF. Cerdanyola, líder de l'altre grup, Girona B i Granollers seran els rivals dels d'Ivan Moreno. Una segona fase que el Vilafranca iniciarà el cap de setmana del 10-11 d'abril i ho farà amb els mateixos punts que el Cerdanyola (40) a la segona posició del grup de sis equips que lluitaran per l'ascens. Recordem que d'aquests sis equips, els dos primers pujaran de categoria i la resta aniran a jugar uns Play Offs de repesca contra els dos primers del segon grup.