Girona 'B', Cerdanyola i Granollers rivals a la segona fase

Girona 'B', Cerdanyola i Granollers rivals a la segona fase

Coneix els tres rivals del FC Vilafranca a la segona fase i com han arribat fins aquí

El Futbol Club Vilafranca va conèixer ahir el calendari de la segona fase de lliga. Una competició que disputen els tres millors equips de cada subgrup. En total sis equips que es veuen les cares en una lliga de sis partits a doble volta amb els rivals de l'latre subgrup i en la qual es mantenen els punts de la primera fase de competició. D'aquesta manera, el Vila debutarà aquest dissabte (17h) contra el Girona B, després visiatran al Cerdanyola i tancaran la primera volta rebent al Municipal al Granollers. La segona volta començarà amb la visita al Girona 'B' per posteriorment enfrontar-se al Cerdanyola a casa i acabar la lliga al camp del Granollers. Els dos primers d'aques grup de sis que també formen Terrassa i Europa pujaran a la Segona RFEF mentre que els altres quatre aniran a una repesca que posarà en joc, en format Play Offs, l'última plaça d'ascens. Aprofundim una mica més en els tres rivals als quals s'haurà d'enfrontar el conjunt d'Iván Moreno.

CERDANYOLA FC:Ha acabat en primera posició la lliga amb 40 punts, els mateixos que ha sumat el Vila en el seu subgrup. De fet el balanç dels de Toni Carrillo és pràcticament calcat als d'Iván Moreno. 11 victòries, 7 empats i 2 derrotes, el mateix balanç que els penedesencs. Els del Vallès Oriental sumen 31 gols, dos menys que el Vila i n'han encaixat 15, un menys que el nostre equip. La capacitat golejadora la condensa en dos homes, Javi López amb 10 gols i Servetti amb 8. Plazuelo, Kevin Alarcón i el defensa més golejador, Dani Martí n'han marcat 3. A casa han guanyat 6 partits n'han empatat 2 i n'han perdut 2 mentre que fora de casa es mantenen invictes amb cinc victòries i cinc empats. 

GIRONA FC:L'equip que entrena Axel Vizuete és el menys golejat dels tres als quals s'haurà d'enfrontar el Vila. Només ha rebut 12 gols en les 20 jornades disputades i n'ha marcat 29. Fora de casa només han perdut un partit, al camp del Vilassar per 1 a 0 a la jornada 13. La resta, cinc victòries i 4 empats. A casa, els gironins han estat més irregulars amb cinc victòries, dos empats i dues derrotes. Amb molts jugadors en dinàmica de primer equip i alguns d'ells debutant a la Liga Smartbank, el filial del Girona és una equip de molta qualitat. Álex Pachón amb 7 i Pau Víctor amb 6 gols són els màxims golejadors del primer rival del Vilafranca aquest dissabte. 

EC GRANOLLERS:Els del Vallès Oriental han estat els últims dels sis equips a accedir a aquesta segona fase. Ho fan amb la puntuació més baixa, 33 punts i havent mantingut una lluita fins a la darrera jornada amb el Sant Andreu. Pau Darbra és el seu millor jugador, tot i que el seu màxim golejador és Albert Ruiz amb 7 dianes, seguit per un dels migcampistes amb més gol de la categoria com és Oriol Molins amb 6 i Dani Muela amb 4. Els de José Solivelles han tret millors resultats de visitants amb 6 victòries, 2 empats i 2 derrotes que al Municipal del carrer Girona on només han pogut guanyat 3 partits, n'han empatat 4 i n'han perdut 3. En total, en els 20 partits que han jugat han fet 32 gols i n'han encaixat 22

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona