Invictes a la segona volta

Invictes a la segona volta

El FC Vilafranca ha tancat la segona volta sense haver perdut cap partit. L'última derrota en lliga dels d'Iván Moreno data del 10 de març al camp del San Cristóbal (3-1)

Amb la primera fase de la lliga regular acabada, és moment de fer balanç i veure l'evolució del Futbol Club Vilafranca. I d'entrada hi ha una dada que crida l'atenció. El conjunt penedesenc no ha perdut en tota la segona volta. Un total de 6 victòries i 4 empats que han fet sumar 22 punts als d'Iván Moreno, superant els 18 que havien aconseguit a la primera volta. Uns números que demostren la progessió que ha tingut l'equip i que li han valgut per acabar en segona posició del seu subgrup. L'última derrota del Vilafranca a la lliga és la que va patir el conjunt penedesenc al camp del San Cristóbal (3-1) en el primer partit del 2021 i el darrer de la primera volta. Altres dades que ens deixa aquesta primera fase de la competició és que només hi ha dos equips a qui el Vila no ha pogut guanyar almenys un cop. L'Europa (1-0) al Nou Sardenya i (0-0) al Municipal i la Pobla de Mafumet (2-2) a casa i (2-2) al seu Municipal. A la resta se'ls ha pogut derrotar mínim un cop. 

A banda d'aquestes dades, l'equip continua entrenant a l'espera de conèixer el calendari per a la fase d'ascens a 2a RFEF. Cerdanyola, líder de l'altre grup, Girona B i Granollers seran els rivals dels d'Ivan Moreno. Una segona fase que el Vilafranca iniciarà el cap de setmana del 10-11 d'abril i ho farà amb els mateixos punts que el Cerdanyola (40) a la segona posició del grup de sis equips que lluitaran per l'ascens. Recordem que d'aquests sis equips, els dos primers pujaran de categoria i la resta aniran a jugar uns Play Offs de repesca contra els dos primers del segon grup.  

 

 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona