A sumar la primera victòria fora de casa

A sumar la primera victòria fora de casa

El Futbol Club Vilafranca torna a jugar després de dos setmanes sense fer-ho per culpa d'alguns casos positius que han afectat el dia a dia del nostre equip.

La pilota tornarà a girar en partiti oficial pels jugadors del FC Vilafranca. El 25 d'octubre, els d'Iván Moreno van disputar el darrer partit de lliga al camp de l'Europa. Des de llavors hi ha hagut una setmana de descans i un partit suspès contra la Pobla de Mafumet. Pocs entrenaments plegats, al terreny de joc, i molt treball des de casa. Amb tot, els nostres jugadors arriben preparats pel duel de demà (12 h) al camp del CF Montanyesa. Un rival que sortirà a mossegar des del primer moment ja que encara no han pogut aconseguir la victòria a la Tercera Divisió. A més, el conjunt de Nou Barris ha patit canvis importants a la seva plantilla, amb l'arribada entre d'altres de Serrán i sobretot de Joan Verdú i Sergio Garcia. Dos jugadors amb una dilatada i contrastada carrera a Primera Divisió i que ara han volgut reforçar a l'equip barceloní. 

Així doncs, la 'Monta'que es trobaran al davant els nostres futbolistes serà molt diferent al de les darreres jornades. El partit és important perquè el Vila vol sumar la primera victòria de la temporada fora de casa i així, tornar a treure el cap per la zona alta de la classificació, a l'espera de recuperar el partit pendent contra la Pobla. Per aquest enfrontament, Iván Moreno tindrà la baixa de David Fontanils, que tres setmanes després haurà de complir el partit de sanció que arrossega de la cita contra l'Europa. Tot i la dificultat del rival i del camp, els nostres futbolistes, que avui han fet un darrer entrenament, estan preparats per a competir al màxim i tornar a donar una alegria a una afició a la que trobem molt a faltar al nostre Municipal. 

 
El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona