Toni Cunill: "La Pobla té jugadors joves i de molta qualitat"

Toni Cunill: "La Pobla té jugadors joves i de molta qualitat"

El central del FC Vilafranca, coneix bé el conjunt tarragoní desprès de la seva estada allà fa uns anys. Admet que serà un partit difícil però confia en tirar-lo endavant.

El Futbol Club Vilafranca torna a competir aquest dissabte (18:15 h) a la Tercera Divisió. Ho farà rebent al FC Pobla Mafumet al Municipal. Un partit que es jugarà a porta tancada degut a la situació pandèmica del nostra país. Els d'Iván Moreno que han tingut una setmana complicada desprès de detectar-se un positiu a la plantilla i haver de deixar els entrenaments, van tornar ahir dimecres a la feina pensant en aquest compromís. David Fontanils serà baixa per sanció, desprès de la seva expulsió al camp de l'Europa. Aprofitant la seva absència hem volgut parlar amb el que fins ara ha estat la seva parella a l'eix de la defensa, el central Toni Cunill. 

- Toni, fes-me una valoració de com heu viscut aquesta setmana i com ho heu fet per no trencar la dinàmica de treball. 

Ja sabíem que aquestes coses podien passar durant la temporada. Ho hem encaixat bé i hem treballar més que mai des de casa. Els protocols han estat els correctes i ja tindrem experiència per si es torna a repetir. Ara el que volem és centrar-nos en preparar el millor possible el pròxim partit. 

- Tot i que heu pogut seguir entrenant, suposo que molt contents de poder tornar a trepitjar la gespa i tornar a compartir vestidor amb els companys no?

Aquests deu dies s'han fet eterns. Estem molt contents de poder tornar a entrenar perquè és el que necessitem per preparar al màxim el partit del cap de setmana. Hem de seguir millorant i treballant tot el que hem fet bé durant les dues primeres jornades.

- El partit contra la Pobla arriba desprès d'un descans competitiu el cap de setmana. Creus que aquest factor pot influir en el vostre rendiment?

Crec que fisicament estem preparats i no es notarà perquè hem seguit treballant des de casa. Hem de sortir aquest partit amb la intensitat dels dos primers compromisos i segur que tot anirà bé.

- Teniu un punt més de motivació de cara a dissabte, per tot el que va passar en el darrer partit de lliga contra l'Europa

Segur que el partit hauria estat diferent sense l'expulsió del primer minut, però també sabem que si ens torna a passar hem de fer el mateix que vam fer. Competir al màxim, no donar res per perdut com vam fer allà i aquest cap de setmana si juguem onze contra onze segur que aconseguim el premi de la victòria. 

- Toni, tú que has estat a la Pobla i coneixes bé la casa, què ens podem esperar?. Segurament cada temporada canvia l'equip i canvien els jugadors però quin seria el tret característic del rival de dissabte?

Ho tinc molt clar. Són jugadors joves, que potser sí que tenen poca experiència, però amb molta qualitat, ben preparats físicament perquè viuen del futbol. El seu míster i la Pobla en els darrers anys, des que hi era jo i fins ara, s'han caracteritzat per donar un bon tracte a la pilota i ser molt intensos. Esperem que les dimensions del nostre camp i el nostre joc, puguem contrarestar els seus punts forts. 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona