Joan Rusiñol: "Tenim moltes ganes de superar aquesta situació i tornar-nos a trobar al camp"

Joan Rusiñol: "Tenim moltes ganes de superar aquesta situació i tornar-nos a trobar al camp"

El migcampista del Futbol Club Vilafranca valora positivament l'inici de temporada de l'equip i afirma que es troba molt còmode i amb confiança

El Futbol Club Vilafranca passa per uns moments complicats, després de detectar-se un positiu entre la plantilla. El més important és que el jugador té pocs símptomes i es troba bé i la resta de la plantilla i cos tècnic estan complint amb el protocol establert. De tot plegat, de com ho estan vivint dins del vestidor, de com s'estan entrenant i també de com s'ha trobat en aquests primers mesos al club, n'hem parlat amb el migcampista Joan Rusiñol

 

Com s’afronta la situació d’aquests dies. Estan aïllats i treballant des de casa?

La situació és atípica i s’afronta de manera diferent ja que un jugador nostre ha donat positiu per la COVID i els jugadors, el cos tècnic i la resta de l’staff afrontem la situació junts, de la mà, de la millor manera possible. Ho estem fent tot de manera virtual amb les indicacions del Sergi, el nostre preparador físic i esperant que arribi el moment de tornar-nos a trobar i afrontar el partit contra la Pobla de Mafumet.

Com valores l’inici de lliga de l’equip?

Personalment el valoro molt positivament, estic molt content i amb molta confiança. En els dos partits que hem jugat contra Santfeliuenc i Europa crec que van ser dos bons partits, en els quals vam competir molt bé. Hi ha molt bon grup, des del primer dia m’han acollit molt bé i veig a l’equip amb molta ambició i amb ganes de seguir millorant.

Com et sents dins de l’equip, tant pel que fa al teu rol com a la rebuda que t’han donat els teus companys?

Em sento molt a gust, tothom m’ha acollit molt bé i crec que hi ha molt bon grup perquè els companys et posen les coses molt fàcils. Els hi estic molt agraït.

Què t’agradaria aconseguir aquesta temporada?

Personal i col·lectivament crec que ens agradaria estar el més amunt possible, lluitant per un Play Offs. Només queda seguir treballant el màxim possible, mantenir l’ambició i gaudir de la categoria.

Parlem una mica del proper rival. Pel que has vist o pel que coneixes d’anys anteriors, com creus que serà el partit contra la Pobla de Mafumet?

Jo no conec massa aquest grup de la Tercera Divisió perquè soc nou, però pel que he pogut saber crec que serà un partit amb molt ritme, són gent jove i per tant els hi agrada molt la pilota i que tenen moltes ganes d’arribar al futbol professional. Nosaltres haurem d’igualar el seu ritme i estar molt ficats perquè l’objectiu no serà un altre, que aconseguir els tres punts.

 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona