Massa condicionats

El penal, aturat per Toni Casamayor, i expulsió de David Fontanils als 20 segons de partit condicionen en excès el partit del FC Vilafranca, que acaba perdent per la mínima al camp del CE Europa (1-0)

Com carregar-se un partit de futbol només començar? Això és el que ha fet Brian Díaz Diaz aquest migdia al Nou Sardenya en el partit contra l'Europa. Només començar el partit, no havien passat ni 20 segons, l'àrbitre ha assenyalat penal de Fontanils sobre Fode i ha tret targeta vermella al nostra defensa. Una decisió que ha encès als nostres jugadors i cos tècnic ja que aquest any, la norma de penal i expulsió ha canviat i no es castiga amb expulsió una acció com aquesta. Tot i que Toni Casamayor ha aturat el penal, el FC Vilafranca ha hagut de jugar tot el partit amb un home menys. Els minuts posteriors l'equip ha quedat tocat i l'Europa ha tingut algunes ocasions clares per marcar que només la bona actuació de Toni ho ha evitat. Però al minut 10 David Jiménez ha xutat una falta que s'ha convertit en l'únic gol de l'enfrontament. A mesura que han anat passant els minuts, els d'Ivan Moreno han fet un pas endavant i han començat a arribar a la porteria de Sergio, que s'ha lluit en un xut de Pasqui que anava a l'escaire i en una doble acció final de Pasqui i David López que s'han topat amb la bona resposta del porter europeista.

La segona part ha començat amb domini dels locals que han tingut clares ocasions per fer el segon i que s'han trobat de nou amb un inspirat Toni. El recital de Brian Díaz Díaz no havia acabat i a un quart d'hora del final ha assenyalat un segon penal de Boira. Un cop més, Toni Casamayor ha aturat el penal que mantenia viu el nostre equip. Espectacular l'actuació del nostre porter que avui ha estat increïble. A la recta final hem tingut alguna opció d'empatar però tot i que l'equip ho ha intentat fins el final i ha competit de forma extraordinària no s'ha pogut sumar cap punt del Nou Sardenya, encaixant la primera derrota de la temporada. La propera setmana, el FC Vilafranca no jugarà ja que per calendari toca descansar.