El FC Vilafranca busca la primera victòria fora de casa

El FC Vilafranca busca la primera victòria fora de casa

Els jugadors d'Ivan Moreno afronten la cita de demà (12h) contra l'Europa amb ganes de tornar amb els tres punts cap a Vilafranca

Primer desplaçament de la temporada pel FC Vilafranca. Els d'Iván Moreno visiten demà (12h) el Nou Sardenya del barri de Gràcia de Barcelona per enfrontar-se al CE Europa. Un equip que farà el seu debut en lliga després de descansar a la primera jornada. Un fet que veurem com afecta als de David Vilajoana i que podria aprofitar el Vila, sempre i quan els d'Ivan Moreno surtin endollats com ho van fer el dia del Santfeliuenc. I aquest és l'objectiu dels penedesencs que volen mantenir-se a la zona alta de la classificació i que han mostrat un alt nivell d'entrenaments durant la setmana. "Estem molt contents de poder jugar contra un rival com l'Europa que la temporada passada va disputar Play Offs i que aquest any, tot i perdre algun jugador com Jordi Cano, també hi estarà", ha reconegut el tècnic del nostre equip.

Això sí, el Futbol Club Vilafranca anirà al Nou Sardenya sent ambiciós, una paraula que s'ha instal·lat al vestidor dels nostres futbolistes aquesta temporada. "Haurem d'estar molt pendents de les seves individualitats i si aconseguim aturar-les tindrem molt camí recorregut per tornar amb els tres punts cap a casa, que és el que volem", ha afirmat Iván Moreno. Per aquest partit, el tècnic del Vila només tindrà la baixa de Gerard Moya 'Chiri' que estarà unes dues setmanes de baixa per culpa d'unes molèsties al genoll. 

 
El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona