El F.C Vilafranca ha començat a caminar focalitzant una bona temporada

Al voltant de les vuit del vespre de dimarts passat dia 3, tècnics, plantilla i directius es van trobar al municipal de la Vila per a fer els discursos de presentació i començar a preparar la nova temporada que just comença el 29 d’aquet mes.

Després de canviar-se als mòduls que temporalment han de substituir durant les obres els vestidors, la plantilla es va reunir sobre la gespa, on l’entrenador Puchi va donar unes paraules de benvinguda, dient que “com sempre jo demano, treball i disciplina, m’agrada que tots els temes s’arreglin dins el vestidor”. Puchi va donar la benvinguda als nous i evidentment també als de la temporada passada demanant a tots el màxim esforç per assolir els objectius fixats.

Tot seguit, Pere Montserrat president de l’entitat va comentar que estava d’acord amb les paraules de Puchi i que afegiria que esperava com la passada temporada una gran harmonia entre tots i que fossin conscients que calia donar arreu del territori una bona imatge de l’equip, deixant en bon lloc la samarreta del club.

Després dels parlaments els jugadors van començar uns exercicis de curses i estiraments per acabar amb uns minuts d’intens toc de pilota. Cal dir que a la primera convocatòria hi van faltar Pere Costa que esta recuperant-se del trencament del lligament creuat interior del seu genoll esquerra, Palau, lesionat en el dit gros del peu esquerra, Tito Cavallero amb problemes a l’esquena i Palet, encara lesionat del seu canell. El nou vingut Ivan Piñol i Elvis gaudien d’uns dies mes de permís.

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona