El F.C. Vilafranca va celebrar Assemblea General Ordinària tancant un any d’èxit esportiu i dificultats econòmiques

Es va celebrar també, una assemblea extraordinària amb dos punts importants: estatuts i eleccions

 

A les vuit en primera convocatòria i a dos quarts de nou en segona, va començar a una de les sales de l’escorxador de la Vila, una assemblea general ordinària per analitzar el que ha estat la passada temporada i focalitzar temes per la propera, així com una especial d’extraordinària amb dos únics temes, els nous estatuts del club i eleccions a la presidència.

 

Lectura de l’acta anterior.

 

Després de donar la benvinguda a la vintena d’assistents, el President Pere Montserrat va cedir la paraula al secretari Josep Milà que va llegir l’acta anterior i que com manen els estatuts va haver de ser aprovada per tres socis.

 

Estat de comptes

 

El tresorer Joaquim Pasqual va fer una exposició dels números actuals del Vilafranca. Els ingressos han estat de 132.731 € i les despeses de 162.878 €, de manera que queda un dèficit de prop de 30 mil €,que sumats als 10 mil acumulats, deixen un dèficit acumulat d’uns 40.000 € comentant el president que tot i reduir les despeses, l’ascens ha portat a un increment final de despeses que han desequilibrat una mica el pressupost, fallant els ingressos per publicitat i pel descens en numero de socis, afegint que caldrà buscar noves maneres de fer diners i que vingui mes gent al camp.

 

De cara al 2010-2011 els números seran, 196.000 € en despeses i 195.000 € en ingressos, destacant que la plantilla costarà 130.000 € i els arbitratges uns 10.000 €. Cal dir que aquest pressupost citat no contempla la reducció del dèficit que és cobriria en cas que els ingressos fossin superiors als esperats.

 

tresorer Montserrat comentava que si bé s’ha salvat la categoria, ningú ha quedat satisfet pels alts i baixos que s’han sofert al llarc de la temporada i que per poc condemnen al Vilafranca al descens. “No ha estat una bona temporada, hem quedat massa avall tot i que s’ha acomplert l’objectiu de salvar la temporada”

 

Informe esportiu temporada 2009/2010

 

El president Pere Montserrat recordava que “es va fer una reducció de despeses, amb nou entrenador, nous jugadors i amb un premi final que ha estat l’ascens a tercera. El president deia que “estem satisfets de l’exit esportiu però insatisfets de com han anat els números. Ara sense malbaratament cal que ens mantinguem a la categoria i esperem fer-ho amb 50.000 € mes que l’anterior temporada però tocant de peus a terra.” Montserrat demanava col·laboració per part de tothom, socis abonats i afeccionats al futbol i gent de la comarca perquè vagin al camp, pensem que “aquesta propera temporada tindrem partits molt atractius com Terrassa, Gavà, Espanyol B, Reus, etc. I necessitem gent al camp”, de manera que com

 

Actualitat del club

 

Es va comentar que han començat les obres de remodelació dels vestidors del Municipal, de manera que provisionalment l’ajuntament ha fet instal·lar uns barracons de cara a que jugadors i àrbitre s’hi puguin canviar.

Pel que fa a noves possibilitats d’ingressos econòmics, s’està preparant un pack de publicitat molt a l’abast de petites i mitjanes empreses, així com tirar endavant una tómbola per la festa major i un canvi amb el sistema de carnets, de manera que hi hauran tres tipus de carnets, soci, abonat i col·laborador. es va insistir que a partir d’ara tots els pagaments dels carnets es faran per entitat bancària i es faran en tres pagaments, un primer al setembre, un al desembre i un darrer al mes de març. Els preus seran doncs, carnet d’empreses, 3x120 €, els socis 3x70 €  i els jubilats 3x 35 €. Referent als abonats, hi haurà un sol pagament de 100 €. El carnet de col·laborador serà per entitats, institucions o empreses i costarà 400 €, de manera que amb aquesta quantitat es disposarà de 10 carnets, tots amb el mateix nom per poder ser utilitzats per diferents persones de les empreses, entitats o institucions. Hi haurà també el carnet VIP que valdrà 500 € i el soci que el tingui podrà seure a la zona de llotja.

L’entrada al camp costarà 12 € i en alguns casos especials es podrà arribar als 15 € i no s’han previst jornades económiques.

 

 

 

 

Precs i preguntes

Es va comentar que era molt positiva la iniciativa de que quinzenalment sortís al 3 de Vuit, l’Actualitat del Vilafranca, que seria bo continuar i fer-ho extensiu a altres mitjans escrits. També es va parlar de manera positiva de la web del Vilafranca.

Al comentar si es farien partits pel matí, el president deia que “si l’Ajuntament no millora la il·luminació no es poden jugar partits nocturns especialment els dies mes curts del hivern. L’experiència de jugar pel matí de la temporada passada no va ser gens positiva i per tant tornarem a la tarda, però cal mes llum al camp i l’Ajuntament ho sap.”

El president va voler agrair públicament el bon treball fet pels mitjans de comunicació durant la passada lliga i va donar la llista de la plantilla per la propera temporada que com ja s’ha dit en aquest setmanari, és la mateixa de la temporada passada amb les baixes de Moral, Fos i David Pérez i les altes de Enric (Igualada), Pinyol (Marianao) i Alabau (Gramenet B), amb la incorporació de Torrents del filial que ja havia fet partits la temporada anterior. La plantilla és ara de 21 jugadors i es comentava la possible incorporació de Mesa si les negociacions acaben bé.

Referent als partits de pre temporada seran, dia 14 a Sant Pere Molanta en partit de festa Major i en un triangular entre Vilanova-Vilafranca i Molanta, a l’endemà dia 15 s’anirà a Cubelles, també en partit de festa major i pel dia 21 desplaçament a Valls. Pel mateix dia 21 a Badalona es fa un homenatge a Camara i el Vilafranca aportarà dos jugadors a una selecció. El dia 22 s’anirà a camp del Júpiter i es d’esperar que el primer partit de lliga es jugui a casa i sigui el dia 29, festa major a 2/4 de 6 de la tarda.

Destacar que Pepe Fos seguirà com a delegat i que hores d’ara ja porta 826 fent aquesta tasca.

A la proposta d’un soci en vers que s’arribés a un acord en que els socis del Vilafranca podessin veure els partits del Vilanova, a baix cost i a l’inrevés, exceptuant els partits entre els dos conjunts, es va dir que es farien gestions amb l’equip del Garraf.

 

 

ASSEMBLEA EXTRAORDINARIA

Dos temes: els nous estatuts i eleccions a la presidència

 

Un cop finalitzada l’Assemblea Ordinària de socis es va passar a una segona Assemblea Extraordinària

En la que primer es va fer referència als estatuts del club. Els nous estatuts estaven pendents d’aprovació i no es podien regularitzar fins a tenir el darrer decret de la Secretaria General de l’esport que fa referència a la regulació de les entitats esportives de Catalunya. Ara amb el nou decret inclòs als estatuts del club, podran ser legalitzats.

L’altra punt va ser les eleccions a la presidència tal i com queda reflectit en els nous estatuts. Les eleccions hauran de ser cap el setembre o octubre d’aquest 2010 i es comunicarà per carta a tots els socis del club.

Els dos punts van ser aprovats pels socis amb el que les que podríem dir dues assemblees van finalitzar.

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona